Δήμοι Νομού » Δήμος Αγιάς » Τουριστικό «κρας τεστ» το τριήμερο για τα παράλια Λάρισας
ΗΔΗ ΞΕΝΟΙ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ

Τουριστικό «κρας τεστ» το τριήμερο για τα παράλια Λάρισας

Τουριστικό «κρας τεστ» το τριήμερο για τα παράλια Λάρισας

Τριήμερο του Αγίου Πνεύματος ενόψει και αναμφίβολα αποτελεί το πρώτο ισχυρό «κρας τεστ» για την τουριστική κίνηση στα τοπικά παράλια και σε άλλους προορισμούς της περιοχής.

Βέβαια, τρεις είναι οι συγκυρίες που ενδεχομένως να επηρεάσουν αρνητικά τα σχέδια για εξορμήσεις και αυτές έχουν να κάνουν με τον πιθανολογούμενο κατά τόπους άστατο καιρό των προσεχών ημερών, το γεγονός ότι το τριήμερο… πέφτει σχετικά νωρίς – πάντα πενήντα ημέρες μετά την Κυριακή του Πάσχα – ενώ δεν θα πρέπει να υποτιμάται το γεγονός ότι φέτος συμπίπτει με τις τελευταίες ημέρες του μήνα πράγμα που σημαίνει πως μισθωτοί και συνταξιούχοι δεν θα έχουν ακόμη πληρωθεί.

Βέβαια, όλα αυτά δεν σημαίνουν πως οι συμπολίτες θα αφήσουν ανεκμετάλλευτη την ευκαιρία να ξεφύγουν για λίγο από τους ρυθμούς της καθημερινότητας στο πρώτο καλοκαιρινό τριήμερο της σεζόν. Άλλωστε, τόσο αυτοί που διαθέτουν εξοχικό, όσο και οι επισκέπτες, αναμένεται να κατευθυνθούν είτε προς τα παράλια των Δήμων Αγιάς και Τεμπών, είτε προς ορεινούς προορισμούς, για να απολαύσουν τις ομορφιές του τόπου μας.

Όπως και αν είναι η περιοχή εισέρχεται στην τουριστική θερινή περίοδο, σε ότι αφορά τους εγχώριους επισκέπτες, καθώς οι Ευρωπαίοι και Βαλκάνιοι ήδη έχουν κάνει αισθητή την παρουσία τους στα παράλια του ν. Λάρισας.

Μάλιστα, φέτος αναμένεται να είναι σημαντικά περισσότεροι σε σχέση με άλλες χρονιές…

Γ.Α.

ΕΝΤΥΠΗ LARISSANET

Διαβάστε επίσης: