Πολιτισμός » Το βαλκανικό φεστιβάλ στη Δημοτική Πινακοθήκη Λάρισας (φωτ.)

Το βαλκανικό φεστιβάλ στη Δημοτική Πινακοθήκη Λάρισας (φωτ.)

Το βαλκανικό φεστιβάλ στη Δημοτική Πινακοθήκη Λάρισας (φωτ.)

Φωτό: Tsantopoulos

Πραγματοποιήθηκε στο αμφιθέατρο της Δημοτικής Πινακοθήκης Λάρισας – Μουσείου Γ.Ι. Κατσίγρα το Βαλκανικό Φεστιβάλ, υπό την αιγίδα της Δημοτικής Πινακοθήκης Λάρισας – Μουσείου Γ.Ι. Κατσίγρα σε συνεργασία με το Ωδείο Γκουλέτσου. Σ

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΙΝΑΚΟΘΗΚΗ-ΒΑΛΚΑΝΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ (9)

Στο μουσικό Φεστιβάλ, το οποίο είναι αφιερωμένο στην Παγκόσμια Ημέρα Παιδιού, συμμετείχε η Ορχήστρα Βουκουρεστίου «KamerArt».

Συμμετείχαν επίσης: το Σύνολο BIG BAND (μαέστρος Νίκος Βασιλάκης), χορωδία και ορχήστρα του Μουσικού Σχολείου Λάρισας (μαέστρος Κορνήλιος Μπουγιούκ και Κων/νος Ευταλιτζίδης), χορωδία και ορχήστρα της Μουσικής Σχολής Νίκαιας (μαέστρος Ζαπίτη Ευαγγελία και Αγοραστού Ασπασία), παιδική χορωδία του Δημοτικού Ωδείου Μουζακίου (μαέστρος Μαρίνα Κρανιά), χορωδία, ορχήστρα, σύνολο musical και κιθάρας του Ωδείου Γκουλέτσου (μαέστρος Κορνήλιος Μπουγιούκ, Ρούλα Κωσταβάρα και Χρήστος Πουλούλης), βυζαντινή χορωδία, χορός Αγγελικός (μαέστρος Καραγιαννάκης Γεώργιος).

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΙΝΑΚΟΘΗΚΗ-ΒΑΛΚΑΝΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ (1)

Ακούστηκαν κομμάτια από την ορχήστρα του Βουκουρεστίου A. Vivaldi, E. Grieg, A.Piazzolla, B. Britten και κομμάτια από Έλληνες συνθέτες Σπανουδάκη, Χατζηδάκη σε ένα ποικίλο καλλιτεχνικό πρόγραμμα από τις ορχήστρες και χορωδίες που πήραν μέρος.

Συντόνισε η φιλόλογος και συγγραφέας Βασιλική Καρατάσιου – Τσιώλη.

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΙΝΑΚΟΘΗΚΗ-ΒΑΛΚΑΝΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ (7)

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΙΝΑΚΟΘΗΚΗ-ΒΑΛΚΑΝΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ (6)

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΙΝΑΚΟΘΗΚΗ-ΒΑΛΚΑΝΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ (5)

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΙΝΑΚΟΘΗΚΗ-ΒΑΛΚΑΝΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ (4)

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΙΝΑΚΟΘΗΚΗ-ΒΑΛΚΑΝΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ (3)

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΙΝΑΚΟΘΗΚΗ-ΒΑΛΚΑΝΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ (2)

Διαβάστε επίσης: