Δήμοι Νομού » Δήμος Τεμπών » Στις εκδηλώσεις της Μουσικής σχολής & της φιλαρμονικής του Δ. Τεμπών ο Κώστας Κολλάτος

Στις εκδηλώσεις της Μουσικής σχολής & της φιλαρμονικής του Δ. Τεμπών ο Κώστας Κολλάτος

Στις εκδηλώσεις της Μουσικής σχολής & της φιλαρμονικής του Δ. Τεμπών  ο Κώστας Κολλάτος

Έπεσε η αυλαία  των εορταστικών εκδηλώσεων ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΕΙΑ 2018 στην Δημοτική Κοινότητα Συκουρίου μετα και την επιτυχημένη εκδήλωση που διοργάνωσε ο ΔΟΠΑΠΕΠ με την Μουσική σχολή παιδικό τμήμα  και την φιλαρμονική του Δ. Τεμπών  χθες το βράδυ στην κεντρική πλατεία Συκουρίου (Μπάρος) με τίτλο «Σε περιμένω το άλλο καλοκαίρι».

δημοσ τεμπων (1)

Πλήθος κόσμου γονείς και μαθητές απόλαυσαν ένα δίωρο γεμάτο με μελωδίες μουσικά κομμάτια  της εποχής του  ‘60-‘70 .

Την έναρξη τις εκδηλώσεις πραγματοποίησε η Πρόεδρος του ΔΟΠΑΠΕΠ κα Ξανθή Ζησάκη που συνεχάρη τους μαθητές της μουσικής σχολής καθώς τον Διευθυντή και τους  καθηγητές για την άψογη δουλειά και έργο  που επιτελούν στην μουσική σχολή .

δημοσ τεμπων (2)

Ακόμη ένα μεγάλο μπράβο στο μαέστρο της φιλαρμονικής κ. Κώστα Ζωιτό για την άψογη συνεργασία και διοργάνωση της εκδήλωσης.

δημοσ τεμπων (3)

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Τεμπών κ. Κώστας Κολλάτος, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Μιχάλης Καρατέγος, ο περιφερειακός σύμβουλος κ. Νίκος Πουτσιάκας, οι αντιδήμαρχοι κ. Ιωάννης Αργυρίου, Κώστας Τσεργάς, ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης στο δήμο κ. Γεώργιος Μανώλης, οι δημοτικοί σύμβουλοι κ. Δημήτρης Τσέτσιλας, Κώστας Νταφούλης, Παναγιώτης Γκατζόγιας, ο πρόεδρος του κοινωνικού παντοπωλείου και να αντιπρόεδρος του ΔΟΠΑΠΕΠ κ. Λάμπρος Ζάρρας, ο πρόεδρος Δημοτικής Κοινότητας Συκουρίου κ. Γεώργιος Καλότυχος, μέλη τοπικών συμβουλίων, πρόεδροι συλλόγων και φορέων της περιοχής.

δημοσ τεμπων (5)

 

Διαβάστε επίσης: