Λάρισα » Γιάννης Μαβίδης: «Ένα ευχαριστώ δεν είναι αρκετό…»
ΣΥΓΚΙΝΗΜΕΝΟΣ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΗΣ ΜΙΚΡΗΣ ΕΛΕΝΗΣ

Γιάννης Μαβίδης: «Ένα ευχαριστώ δεν είναι αρκετό…»

Γιάννης Μαβίδης: «Ένα ευχαριστώ δεν είναι αρκετό…»

«Η αγάπη που έδειξε η Λάρισα, η Ελλάδα και όχι μόνο για την κόρη μου δεν μπορεί να κλειστεί σ” ένα απλό ευχαριστώ», ήταν τα πρώτα λόγια του κ. Γιάννη Μαβίδη, πατέρα της μικρής Ελένης που εδώ και οκτώ περίπου μήνες δίνει τη δική της ξεχωριστή «μάχη» κόντρα στον καρκίνο.

«Το τηλέφωνό μου δεν έχει σταματήσει να χτυπάει από τη στιγμή που δημοσιοποιήθηκε το πρόβλημα της κόρης μου. Πολίτες της Λάρισας, ζητούσαν να μάθουν τον τρόπο που μπορούν να μας βοηθήσουν σε αυτή τη μάχη.

Ακόμη και η ψυχολογική στήριξη που πρόσφεραν σ” όλη μας την οικογένεια μετά από ένα οκτάμηνο μοναξιάς μας είναι αρκετή. Πραγματικά δεν περίμενα τέτοια ανταπόκριση. Τους ευχαριστούμε όλους από τα βάθη της καρδιάς μας. Μας έχουν δώσει απίστευτη δύναμη να συνεχίσουμε τον αγώνα μας για να μπορέσει η Ελένη μας να γίνει καλά», θα επισημάνει ο κ. Μαβίδης.

Εμείς να θυμίσουμε ότι ήδη ο Σύλλογος Καφετεριούχων Λάρισας έχει ανακοινώσει ότι ανέλαβε κι αυτός πρωτοβουλία στήριξης της μικρής Ελένης και τα καταστήματα που θα συμμετέχουν σε αυτή την πρωτοβουλία θα δίνουν 0,10 ευρώ από κάθε προϊόν που εμπορεύονται και θα διαθέτουν και ειδικούς κουμπαράδες για την εθελοντική συνεισφορά των πελατών τους, ενώ την Τετάρτη 30 Μαϊου στις 9 το βράδυ στον Μύλο 1927 Λαρισαίοι καλλιτέχνες διοργανώνουν συναυλία για την «μαχήτρια της ζωής».

Παράλληλα ο λογαριασμός που μπορεί όποιος θέλει να βάλει χρήματα για την μικρή Ελένη είναι στην Alpha Banh:  IBANGR5401403070307002340006505 αιτιολογία το ονοματεπώνυμο σας.

Διαβάστε επίσης: