Πολιτισμός » Στην Αυλή του Μύλου «το δώρο»
ΟΝΕΙΡΩΝ ΘΑΥΜΑΤΑ

Στην Αυλή του Μύλου «το δώρο»

Στην Αυλή του Μύλου «το δώρο»

Η θεατρική ομάδα «Ονείρων Θαύματα» θα παρουσιάσει το θεατρικό έργο « Το Δώρο» των  Αλέξανδρου Ρήγα -Δημήτρη Αποστόλου, στην «Αυλή του Μύλου» από 7 Ιουνίου μέχρι και 9 Ιουνίου στις 9:15 το βράδι σε σκηνοθεσία Δημήτρη Βούζα.

Ποιος πέταξε τόσα σκουπίδια ψυχής και τόσα απωθημένα στην αυλή της Καλογρέζας; Ο έρωτας, τα χαμένα όνειρα, η πολιτική , οι σχέσεις των πολύ παντρεμένων, η διαπαιδαγώγηση των παιδιών, ο πολιτισμός,  οι «ύποπτες» σχέσεις, τα ένοχα μυστικά, η έλλειψη σεβασμού, οι γείτονες, το χρηματιστήριο, τα πεθερικά, ο ρατσισμός, η διαπλοκή, οι πεσμένες γέφυρες… Ζουν ανάμεσά μας.

ΤΟ ΔΩΡΟ (1)

Είναι η Μάρθα, ο Γιώργος, η Άννυ, ο Νίκος, τέσσερις Νεοέλληνες, τέσσερις σαραντάρηδες, γνήσια παιδιά της εποχής τους. Εκείνο το απόγευμα – που τους συναντάμε – ετοιμάζονται για να πάνε στο γάμο του κολλητού τους φίλου, Σωτηράκη. Μόνη τους εκκρεμότητα, η αγορά του δώρου. Πρωτότυπο ή χρηστικό; Ακριβό ή να δείχνει ακριβό; Πινακοθήκη ή τηλεαγορές; Μικρά τα διλήμματα. Μεγάλος όμως ο καβγάς που θα ακολουθήσει. Μια λάθος απάντηση θα είναι αρκετή για να δυναμιτίσει το «ελληνικό όνειρο» των τεσσάρων φίλων.

Το έργο είναι κατάλληλο μόνο για ενήλικες.

Στη παράσταση συμμετέχουν οι: Ντέπυ Τσιρακοπούλου, Δημήτρης Βούζας, Ελένη Κατσιμπέρη, και ο Κώστας Πελεκάνος Δάφνη Δεληγιάννη και ο Χρήστος Τσάκος. Οι φωτογραφίες είναι του Φώτη Νατσιούλη, στα φώτα είναι ο Θοδωρής Ματούλας και ο Χρήστος Τσάκος, στον ήχο η Κατερίνα Σολωμού, στις δημοσιες σχεσεις  οι Γουϊνόνα Δημητρίου και η Τζούλια Μπέρτολη, ενώ οι σκηνικές κατασκευές είναι αποτέλεσμα  της συλλογικής δράσης της «Ονείρων Θαύματα». Για περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 6972-700971.

Ευχαριστούμε θερμά την Αντιδημαρχία Πολιτισμού και Επιστημών και το «Θεσσαλικό Θέατρο»  για τη στήριξη.

 

Διαβάστε επίσης: