Λάρισα » Σκουρλέτης: «Ανάσχεση μέτρων μέσω ανάπτυξης της οικονομίας»
ΣΕ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΠΟΥ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕ

Σκουρλέτης: «Ανάσχεση μέτρων μέσω ανάπτυξης της οικονομίας»

Σκουρλέτης: «Ανάσχεση μέτρων μέσω ανάπτυξης της οικονομίας»

Την επόμενη ημέρα μετά τα μνημόνια ανάλυσε στη συνέντευξη τύπου που παραχώρησε λίγο πριν αναχωρήσει από την Λάρισα ο υπουργός Εσωτερικών Πάνος Σκουρλέτης.

«Περιγράφουμε μια κατάσταση για την επόμενη ημέρα η οποία χαρακτηρίζεται από μια νέα πραγματικότητα. Γνωρίζουμε και τις δεσμεύσεις που έχουμε αναλάβει. Γνωρίζουμε και την πολύ μεγάλη ζημιά που έγινε στην ελληνική κοινωνία. Δεν ωραιοποιούμε τις καταστάσεις. Δυσκολίες υπάρχουν και είναι πολλές και δεσμεύσεις υπάρχουν. Η φορά των πραγμάτων είναι θετική. Σημασία έχει η δυναμική της οικονομίας να μας επιτρέψει πολλές από αυτές τις δεσμεύσεις οι οποίες πάρθηκαν κάτω από συγκεκριμένους συσχετισμούς αν μπορέσουμε αυτές τις δεσμεύσεις να τις επανασχεδιάσουμε», σημείωσε.

33528412_1679610575448964_1254437793996734464_n

Στη συνέχεια ο υπουργός σημείωσε ότι θα πρέπει να αξιοποιηθούν οι νέες δυνατότητες. Αναφορικά με τη συνάντηση με τους αυτοδιοικητικούς σημείωσε ότι υπήρξε ένας εποικοδομητικός διάλογος αλλά υπήρξαν και κάποια θέματα που ορισμένοι παράμειναν στις θέσεις τους, εννοώντας την εφαρμογή της απλής αναλογικής.

Τέλος προέβλεψε ότι οι εκλογές θα γίνουν στο τέλος της δεκαετίας και οι πολίτες θα αξιολογήσουν θετικά την πορεία της κυβέρνησης.

Διαβάστε επίσης: