Ατζέντα ημέρας » Η ατζέντα της ημέρας

Η ατζέντα της ημέρας

Η ατζέντα της ημέρας

-Ημερίδα με θέμα: «Όραμα Χατζηλάκου για την Αγροτική Ανάπτυξη της Θεσσαλίας» διοργανώνει το Τμήμα Μηχανικής Βιοσυστημάτων του Τ.Ε.Ι. Θεσσαλίας στη Λάρισα την Παρασκευή  25 Μαΐου  2018 και ώρες 9:30 έως 14:00 (στο Αμφιθέατρο του κτιρίου Διοίκησης Επιχειρήσεων  και Μηχανικών Πληροφορικής).

10.30 – Εκδηλώσεις στη μνήμη των 40 εκτελεσθέντων Πατριωτών στις 8 Μαρτίου 1944, από τις δυνάμεις φασιστικής κατοχής, θα γίνουν αύριο  Παρασκευή 25 Μαΐου 2018. Αναλυτικά, το πρόγραμμα;

Ώρα 10:30 πρωινή – Επιμνημόσυνη δέηση στο χώρο του μνημείου «ΑΝΤΙΑΕΡΟΠΟΡΙΚΟ» (Ομορφοχώρι Λάρισας). Ομιλία για το ιστορικό της ημέρας από τον κ. Ρούντο Απόστολο, Εκπαιδευτικό – Σύμβουλο της 4ης Δημοτικής Κοινότητας. Ομιλία για το ιστορικό της ημέρας από εκπροσώπους αντιστασιακών οργανώσεων. Προσκλητήριο νεκρών – Κατάθεση στεφάνων

Τελετή στην προτομή του ΓΙΑΝΝΗ ΠΑΤΕΡΑ στην πλατεία Εθνικής Αντιστάσεως (συνοικία Αγ. Κωνσταντίνου) – Κατάθεση στεφάνων

Τελετή στην προτομή ΔΗΜΗΤΡΑ ΤΣΑΤΣΟΥ στην πλατεία Δ. Τσάτσου (συνοικία Νεάπολης) – Κατάθεση στεφάνων

-Η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Λάρισας δια των υπευθύνων του Γραφείου Σχολικών Δραστηριοτήτων, του Κέντρου Συμβουλευτικής και Προσανατολισμού και του Συμβουλευτικού Σταθμού Νέων διοργανώνει την Εβδομάδα Μαθητικής Δημιουργίας 2018 από Παρασκευή 25 Μαΐου μέχρι Πέμπτη  31  Μαΐου με σκοπό την παρουσίαση – προβολή των προγραμμάτων σε τοπικό επίπεδο

18.00 – Το Σύγχρονο Ωδείο Λάρισας διοργανώνει θέατρο σκιών με τίτλο «Ο Καραγκιόζης στο ωδείο» και ώρες 18:00 και 19:00 στην αίθουσα Λόγου & Τέχνης «Θοδωρής Χαρός».

18.30 – Συνεχίζεται το 4ο Φεστιβάλ Κουκλοθεάτρου Λάρισας, που διοργανώνουν η Αντιδημαρχία Πολιτισμού & Επιστημών Δήμου Λαρισαίων και o Δημοτικός Κουκλοθίασος Τιριτόμπα, από τις 22 έως τις 27 Μαΐου στο Μύλο του Παππά.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα για σήμερα Παρασκευή 25 Μαΐου:

18.30 «Τα τρία Γουρουνάκια μιλάνε γαλλικά! «, παράσταση μαθητών Γαλλικού Ινστιτούτου (Κουκλοθέατρο στο Μύλο)

20.30 » ΖΗΣΕ Μάη ’68 «, παράσταση μαθητών Γαλλικού Ινστιτούτου (προαύλιος χώρος Μύλου)

- Η Ομοσπονδία Κινηματογραφικών Λεσχών Ελλάδας και η Κινηματογραφική Λέσχη Λάρισας, διοργανώνουν σε συνεργασία με το Δήμο Λαρισαίων και την Αντιδημαρχία Πολιτισμού & Επιστημών, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού, το 31ο Συνέδριο της ΟΚΛΕ στη Λάρισα στις 25, 26 και 27 Μαΐου, στο Χατζηγιάννειο Πνευματικό Κέντρο, με θέμα «Το αγροτικό και εργατικό ζήτημα στον Ελληνικό Κινηματογράφο».

20.30  – Συναυλία μουσικής δωματίου και αφιέρωμα στον γερμανικό ρομαντισμό στην Αίθουσα Συναυλιών ΔΩΛ.

21.00 – Η θεατρική παράσταση «ΤΑΠ AOYT» του Ανδρέα Φλουράκη θα παρουσιαστεί στη Λάρισα και σήμερα Παρασκευή 25 Μαϊου στις 9 το βράδυ.

Διαβάστε επίσης: