Κηδείες » Επτά Λαρισαίοι «έφυγαν» από κοντά μας
ΚΗΔΕΙΕΣ

Επτά Λαρισαίοι «έφυγαν» από κοντά μας

Επτά Λαρισαίοι «έφυγαν» από κοντά μας

Απεβίωσε η Στυλιανή Μπρουκούμη σε ηλικία 72 ετών. Η κηδεία της θα τελεστεί σήμερα Παρασκευή και ώρα 10.00 π.μ. στον Ιερό Ναό της Του Θεού Σοφίας, στη Λάρισα.

Απεβίωσε σε ηλικία 75 ετών ο Βύρωνας Τσεργάς. Η κηδεία του θα τελεστεί σήμερα Παρασκευή και ώρα 12.00 μ. από τον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής στα Αμπελάκια Λάρισας.

Σε ηλικία 77 ετών απεβίωσε ο Αντώνιος Ν. Δοξαριώτης, Δασολόγος. Η κηδεία του θα τελεστεί σήμερα Παρασκευή και ώρα 10.30 π.μ. στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου, στη Λάρισα.

Απεβίωσε σε ηλικία 85 ετών ο Γεώργιος Σωτηρίου. Η κηδεία του θα τελεστεί σήμερα Παρασκευή και ώρα 12.30 μ.μ. από τον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου, στη Λάρισα.

Απεβίωσε ο Αστέριος Στεργιούλας σε ηλικία 88 ετών. Η κηδεία του θα τελεστεί σήμερα Παρασκευή και ώρα 12.00 μ. στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου, στη Ραψάνη.

Σε ηλικία 90 ετών απεβίωσε ο Κωνσταντίνος Ποδάρας. Η κηδεία του θα τελεστεί σήμερα Παρασκευή και ώρα 11.30 π.μ. στον Ιερό Ναό Αγίου Σπυρίδωνος, στην Κοιλάδα Λάρισας.

Απεβίωσε η Αικατερίνη Καβούσογλου. Η κηδεία της θα τελεστεί σήμερα Παρασκευή και ώρα 10.00 π.μ. στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου, στη Γιάννουλη.

xasiotis

Διαβάστε επίσης: