Εκπαίδευση » Σχολεία » Έκθεση έργων στο μάθημα της τεχνολογίας (φωτ.)
ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΑΓΙΑΣ

Έκθεση έργων στο μάθημα της τεχνολογίας (φωτ.)

Έκθεση έργων στο μάθημα της τεχνολογίας (φωτ.)

Οι μαθητές  του Γυμνασίου Αγιάς  στο πλαίσιο του μαθήματος της Τεχνολογίας είχαν την ευκαιρία να παρουσιάσουν τις κατασκευές που δημιούργησαν με την καθοδήγηση  του υπεύθυνου εκπαιδευτικού  κ. Βλησσάρη Ιωάννη, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο στο κτίριο του Γυμνασίου Αγιάς, την Πέμπτη 24/5/2018.

ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΑΓΙΑΣ (2)

Η έκθεση, ανοιχτή σε κοινό και γονείς  περιελάμβανε ανάλυση-παρουσίαση από μαθητές σε συμμαθητές τους

ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΑΓΙΑΣ (3)

Μαχητικά αεροπλάνα δίπλα σε αερόστατα, τηλεόραση plasma και tablet απέναντι από ασπρόμαυρη τηλεόραση , ξύλινα ραδιόφωνα,το γεφύρι της  Άρτας σε συνδυασμό με  υδραυλικές γέφυρες του Λονδίνου.  Μηχανή Enigmaκρυπτογράφησης μπροστά σε σταθερό υπολογιστή ,τρένα σε αγροκτήματα, κινητά τηλέφωνα-smartphone  μαζί με ηλεκτρικές κιθάρες, νερόμυλοι , ανεμόμυλοι, σοκολατοβιομηχανίες , εργοστάσια γάλακτος, αεροδρόμια, βιομηχανία χυμού, ξενοδοχείο – καζίνο, πολλαπλές εργασίες και ερωτηματολόγια πάνω σε θρανία και πίνακες  να κεντρίζουν το ενδιαφέρον όλων.

Οι παραπάνω κατασκευές αλλά  και πολλές άλλες των μαθητών της Α΄, Β΄ και Γ΄ Γυμνασίου έγιναν αντικείμενο θαυμασμού από συμμαθητές, καθηγητές και γονείς .

ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΑΓΙΑΣ (4)

Την έκθεση είχαν την ευκαιρία να επισκεφτούν, να θαυμάσουν και να συζητήσουν με τους δημιουργούς των κατασκευών,  και μαθητές των Στ΄τάξεων του 1ου και 2ου Δημοτικού Σχολείου Αγιάς.

ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΑΓΙΑΣ (9)

ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΑΓΙΑΣ (8)

ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΑΓΙΑΣ (7)

ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΑΓΙΑΣ (6)

ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΑΓΙΑΣ (5)

ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΑΓΙΑΣ (10)

ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΑΓΙΑΣ (11)

ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΑΓΙΑΣ (12)

ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΑΓΙΑΣ (13)

Διαβάστε επίσης: