Παραπολιτικά » Κόντρα Σκουρλέτη- Αγοραστού για τον Κλεισθένη
ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Κόντρα Σκουρλέτη- Αγοραστού για τον Κλεισθένη

Κόντρα Σκουρλέτη- Αγοραστού για τον Κλεισθένη

Κόντρα μεταξύ του υπουργού Εσωτερικών Πάνου Σκουρλέτη και του Περιφερειάρχης και προέδρου της ΕΝΠΕ Κώστα Αγοραστού αναφορικά με την μεταρρύθμιση του Κλεισθένη στην αυτοδιοίκηση προέκυψε κατά την διάρκεια της αποψινής εκδήλωσης που έγινε σε κεντρικό ξενοδοχείο στη Λάρισα με θέμα «Οι πολιτικές εξελίξεις & η μεταρρύθμιση στην Αυτοδιοίκηση».

Σκουρλέτης

Την αρχή έκανε κατά την διάρκεια της ομιλίας του ο κ. Σκουρλέτης αναφερόμενος στη στάση ΚΕΔΕ και ΕΝΠΕ για το νομοσχέδιο. «Δεν είναι εποικοδομητική η στάση της πλειοψηφίας της ΕΝΠΕ και της ΚΕΔΕ αναφορικά με το νομοσχέδιο. Οι συγκεκριμένες ηγεσίες εξυπηρετούν πολιτικές σκοπιμότητες έξω από τη λογική της Αυτοδιοίκησης», ανέφερε ο υπουργός. Με τον Κώστα Αγοραστό να αναφωνεί από κάτω παρακολουθώντας την τοποθέτηση, «έλεος».

Αγοραστός 2

Η αντίδραση Αγοραστού στα λεγόμενα του υπουργού

Αμέσως μετά ανεβαίνοντας στο βήμα απάντησε στο Πάνο Σκουρλέτη. «Εμείς στην πράξη έχουμε δοκιμαστεί και είμαστε υπερκομματικά πατριώτες. Η Αυτοδιοίκηση είναι πιο μπροστά. Αν οι δήμοι έπερναν τόσα χρήματα από το υπουργείο δεν θα είχαν τόσα προβλήματα οι δήμοι», ανταπάντησε ο πρόεδρος της ΕΝΠΕ.

Αγοραστός 1

Στη συνέχεια της ομιλίας του δεν απέκλεισε την συνεργασία και τους ανοιχτούς διαύλους επικοινωνίας. Κλείνοντας σημείωσε απευθυνόμενος στον υπουργό. «Σας ευχαριστώ που είπατε ότι θα είμαστε μαζί.  Φαίνεται ότι την επανεκλογή μου την θεωρείται δεδομένη», είπε χαμογελώντας ο κ. Αγοραστός.

Διαβάστε επίσης: