Ατζέντα ημέρας » Η ατζέντα της ημέρας
ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 24/5

Η ατζέντα της ημέρας

Η ατζέντα της ημέρας

11.00 – Εκλογές του σωματείου υπαλλήλων παροχής ασφάλειας (security) στο Εργατικό Κέντρο Λάρισας (Εργατικής πρωτομαγιάς 6) από τις 11:00 το πρωί έως τις 2:00 το μεσημέρι και από της 4:30 το απόγευμα ως 9:00 το βράδυ.

11.30 – Γενική συνέλευση της ΕΜΔΥΔΑΣ Κεντρικής και Δυτικής Θεσσαλίας στα γραφεία του ΤΕΕ στη Λάρισα.

17.00 – Το TEE Κεντρικής και Δυτικής Θεσσαλίας, διοργανώνει με τον ΠΣΔΜ-Η Κεντρικής και Δυτικής Θεσσαλίας και με τη συμμετοχή του Πανελλήνιου Συλλόγου Πιστοποιημένων Ενεργειακών Επιθεωρητών, Τεχνική Ημερίδα με θέμα «ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΕΣ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΕΙΣ σύμφωνα με την αναθεωρημένη ΤΟΤΕΕ 20701-1 – Πρακτικά Παραδείγματα», στη Λάρισα (ΤΕΕ, στην αίθουσα «Ιωάννης Βαρνάς», 3ος όροφος).

18.30 – Συνεχίζεται το 4ο Φεστιβάλ Κουκλοθεάτρου Λάρισας, που διοργανώνουν η Αντιδημαρχία Πολιτισμού & Επιστημών Δήμου Λαρισαίων και o Δημοτικός Κουκλοθίασος Τιριτόμπα. Σήμερα,  «Το μαγικό φασόλι» (Κουκλοθέατρο στο Μύλο).

19.00 – Εγκαινιάζεται στο αίθριο του 1ου ορόφου η ετήσια έκθεση ζωγραφικής & κεραμικής των Παιδικών και Εφηβικών Τμημάτων του Ελεύθερου Εργαστηρίου Εικαστικών και Εφαρμοσμένων Τεχνών της Δημοτικής Πινακοθήκης Λάρισας – Μουσείου Γ.Ι. Κατσίγρα με τίτλο Η Παλέτα των Χρωμάτων!

19.30 – Η εφημερίδα «Χριστιανική», σε συνεργασία με τις εκδόσεις «Επίκεντρο» και το βιβλιοπωλείο «Κλού», διοργανώνει ανοικτή εκδήλωση στη Λάρισα στο πλαίσιο της οποίας θα γίνει η παρουσίαση του βιβλίου του Χαράλαμπου Μ. Ανδρεόπουλου, Λαρισαίου θεολόγου καθηγητή Β/θμιας, Δρ. Εκκλησιαστικής Ιστορίας του ΑΠΘ, «Η Εκκλησία κατά τη δικτατορία 1967-1974. Ιστορική και νομοκανονική προσέγγιση». Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο αμφιθέατρο της Δημόσιας Βιβλιοθήκης Λάρισας «Κωνσταντίνος Κούμας».

20.00 – Το Διαχρονικό Μουσείο Λάρισας, με αφορμή τον εορτασμό της Ημέρας Μουσείων, διοργανώνει την έκθεση «ΔΙΑΧΡΟΝΙΕΣ», σε επιμέλεια της Ίριδας Κρητικού.

20.00 – Είκοσι δύο ποιητές από τη Λάρισα και το Νομό θα έχουν την ευκαιρία να  παρουσιάσουν ποιητική τους δουλειά στην «Ποιητική και Μουσική βραδιά» Συνδέσμου Γραμμάτων και Τεχνών Θεσσαλίας που  θα πραγματοποιηθεί στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Λάρισας (Παπακυριαζή 44).

20.00 – Ολοκληρώνονται οι προσυνεδριακές προβολές του 31ου Συνεδρίου που διοργανώνει στη Λάρισα, η Ομοσπονδία Κινηματογραφικών Λεσχών Ελλάδας και η Κινηματογραφική Λέσχη Λάρισας στο Χατζηγιάννειο. Σήμερα προβάλλονται: 20:00 Τα Λαυρεωτικά («Μηχανή του χρόνου» με τον Χρίστο Βασιλόπουλο, ΕΡΤ, Γιώργος Νταούλης, 2012, 51΄), 21:00 Το βαρύ… πεπόνι (Παύλος Τάσιος, 1977, 86΄).

20.00  – Η Φωτογραφική Λέσχη Λάρισας στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων της, παρουσιάζει τον φωτογράφο Βαγγέλη Κουσιώρα και τη φωτογραφική του δουλειά με θέμα «Πρόσφυγες». Η προβολή-παρουσίαση θα γίνει στο χώρο της λέσχης στο Πνευματικό Κέντρο Ζιαζιά, Ροδόπης 48 στη Χαραυγή.

21.00 – Τελευταία βραδινή παράσταση σήμερα στο Θέατρο Τεχνών Λάρισας με την την κωμωδία του Χάρη Κυριακίδη «Ένα πολύ-πολύ αστείο κορίτσι» (Τ. Βελησσαρίου & Πηνειού 9)

21.00 – Η θεατρική παράσταση «ΤΑΠ AOYT» του Ανδρέα Φλουράκη θα παρουσιαστεί στη Λάρισα την Πέμπτη 24 και την Παρασκευή 25 Μαΐου στο Θέατρο του Μύλου.

Διαβάστε επίσης: