Οικονομία » Επιμελητήριο: Τι συζητήθηκε στη συνάντηση με Σκουρλέτη (φωτ.)
ΣΕ ΤΙ ΔΕΣΜΕΥΤΗΚΕ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ

Επιμελητήριο: Τι συζητήθηκε στη συνάντηση με Σκουρλέτη (φωτ.)

Επιμελητήριο: Τι συζητήθηκε στη συνάντηση με Σκουρλέτη (φωτ.)

Μια εποικοδομητική συζήτηση έγινε επί επιχειρηματικών θεμάτων κατά διάρκεια της συνάντηση του υπουργού Εσωτερικών Πάνου Σκουρλέτη με το Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Λάρισας Σωτήρη Γιαννακόπουλο και μέλη της Διοικούσας Επιτροπής. Στην συνάντηση συμμετείχε και ο αντιδήμαρχος Παναγιώτης Νταής.

Επιμελητήριο 5

Επιμελητήριο 6

Συζητήθηκαν θέματα που αφορούν το τουρισμό αλλά και την αγροδιατροφή που ο υπουργός έδειξε μεγάλο ενδιαφέρον. Ενημερώθηκε για την προσπάθεια του Επιμελητηρίου να εντάξει στις τάξεις του τους αγρότες, για το agromarketing που ήδη «τρέχει», αλλά και την δράση που αφορά στην κατανάλωση τοπικών προϊόντων εντός ακτίνας 50 χιλιομέτρων. Όμως συζητήθηκαν και οι προοπτικές εξαγωγής των προϊόντων της περιοχής.

Επιμελητήριο 3

Στο τραπέζι τέθηκε και το θέμα εξεύρεσης λύσης που θα βοηθήσουν στη πρόσληψη προσωπικού στο Επιμελητήριο που τόσο έχει ανάγκη. Ο υπουργός δεσμεύτηκε να δει το ζήτημα και να απαντήσει. Επίσης τέθηκε η ελάφρυνση δημοτικών τελών για τους επαγγελματίες όπως ήδη έχει κάνει ο δήμος Λαρισαίων. Ζητήθηκε αυτό να συμβεί και από τους υπόλοιπους δήμους. Τέλος τέθηκε το ζήτημα της μείωσης της φορολογίας για τους επιχειρηματίες σε όλους τους κλάδους.

Διαβάστε επίσης: