Πολιτισμός » 22 ποιητές παρουσιάζουν το έργο τους (φωτ.)
ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΜΕΣΤΗ ΑΙΘΟΥΣΑ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΛΑΡΙΣΑΣ

22 ποιητές παρουσιάζουν το έργο τους (φωτ.)

22 ποιητές παρουσιάζουν το έργο τους (φωτ.)

Είκοσι δύο ποιητές από τη Λάρισα και την Περιφερειακή Ενότητα Λάρισας παρουσιάζουν την ποιητική τους δουλειά στην «Ποιητική και Μουσική βραδιά» Συνδέσμου Γραμμάτων και Τεχνών Θεσσαλίας αυτή την ώρα στην κατάμεστη αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Λάρισας.

Την εκδήλωση με τίτλο  «Έστησ’ ο έρωτας χορό με τον ξανθόν Απρίλη» διοργανώνει ο Σύνδεσμος Γραμμάτων και Τεχνών Θεσσαλίας σε συνεργασία με το Μουσικό Σχολείο Λάρισας, που θα έχει την μουσική επιμέλεια της βραδιάς.

20 ποιητεσ-2018 (1)

20 ποιητεσ-2018 (5)

20 ποιητεσ-2018 (2)

Τα ποιήματα που θα απαγγελθούν στη διάρκεια της εκδήλωσης είναι –κατ’ αλφαβητική σειρά από τους ποιητές: Αγγελάκης Άρης, Αθανασοπούλου Ελευθερία, Ευθυμίου Μαρία, Ζαφείρης Κώστας, Ζαχείλα Μαρία, Καπέλλα  Παπαδημητρίου, Κότση Κωνσταντίνα, Κουκουτάρας Κώστας, Κουταρέλας Παύλος, Λάλα Ε. Κωνσταντίνα, Μεγαλοοικονόμου Σοφία,  Νάστος Α. Κωνσταντίνος, Ντόκος Αλέξανδρος – Άλκης, Παπαγεωργίου Παναγιώτης, Παπαδημητρούλα – Σβερώνη Μαριάννα, Παπαϊωάννου Νίκος, Πρεβέντη Εβελίνα, Σιάρακα Δήμητρα, Σπαθάρα Αγάπη, Τζιγκούρα Ελένη, Τσακιρίδη Θεοδώρα, Τσιαμπάζη Βικτωρία.

Ποιήματα θα απαγγείλει η ηθοποιός Κατερίνα Χατζημαρκάκη. Συντονιστής είναι το μέλος του Δ.Σ του Συνδέσμου κ. Ντίνος Κόκκινος και παρουσιάστρια η  δικηγόρος και μέλος του Συνδέσμου κα Μαρία Κωτούλα.

Διαβάστε επίσης: