Λάρισα » Συνεχίζονται στη Λάρισα οι πρυτανικές εκλογές (φωτ.)
ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΠΡΥΤΑΝΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΡΥΤΑΝΕΩΝ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

Συνεχίζονται στη Λάρισα οι πρυτανικές εκλογές (φωτ.)

Συνεχίζονται στη Λάρισα οι πρυτανικές εκλογές (φωτ.)

Συνεχίζονται από το πρωί οι εκλογές στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας για την ανάδειξη της νέας πρυτανικής αρχής. Οι κάλπες θα κλείσουν στις 5 το απόγευμα.

Τη θέση του Πρύτανη διεκδικούν οι καθηγητές Νικόλαος Δαναλάτος και τον Ζήσης Μαμούρης, ενώ των τεσσάρων θέσεων Αντιπρυτάνεων οι καθηγητές Ιωάννης Θεοδωράκης, Βασίλης Κανακούδης, Ευτυχία Καψαλάκη, Ιωάννα Λαλιώτου, Δημήτριος Λεωνίδας, Χαράλαμπος Μπιλλίνης και Στέφανος Παρασκευόπουλος.

Σε ικανοποιητικά επίπεδα κινείται η συμμετοχή στο εκλογικό τμήμα της Λάρισας, το οποίο βρίσκεται στον 1ο όροφο του κτιρίου Κοσμητείας Σχολής Επιστημών Υγείας και ψηφίζουν εκλογείς που υπηρετούν στη Λάρισα, την Καρδίτσα και τα Τρίκαλα.

Εκλογικό τμήμα υπάρχει και στο Βόλο (4ος όροφος, κτιρίου Πρυτανείας) για τους εκλογείς (ΔΕΠ, ΕΕΠ, ΕΔΙΠ, ΕΤΕΠ, Διοικητικούς) που υπηρετούν στον Βόλο και τη Λαμία.

Σε περίπτωση μη συγκέντρωσης απόλυτης πλειοψηφίας ή σε περίπτωση ισοψηφίας για την εκλογή Πρύτανη και Αντιπρυτάνεων, η εκλογική διαδικασία θα επαναληφθεί την Πέμπτη 24 Μαΐου στα ίδια εκλογικά τμήματα την ίδια ώρα.

Φωτογραφικά στιγμιότυπα από τις εκλογές στη Λάρισα:

πρυτανικες εκλογες (1)

πρυτανικες εκλογες (2)

πρυτανικες εκλογες (3)

πρυτανικες εκλογες (5)

πρυτανικες εκλογες (6)

Διαβάστε επίσης: