Θεσσαλία » Συλλήψεις φυγόποινων στη Θεσσαλία

Συλλήψεις φυγόποινων στη Θεσσαλία

Συλλήψεις φυγόποινων στη Θεσσαλία

Συλλήψεις φυγόποινων, όπως και δυνάμει εισαγγελικής διάταξης, περιλαμβάνει το αστυνομικό δελτίο σε Λάρισα, Βόλο και Καλαμπάκα.

Αναλυτικά:

*Συνελήφθη σήμερα (23-05-2018) το πρωί στη Λάρισα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας, ένας 37χρονος ημεδαπός, διότι εκκρεμεί σε βάρος του απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Λάρισας, με ποινή φυλάκισης (5) μηνών για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών.

*Συνελήφθη χθες (22-05-2018) το βράδυ στο Βόλο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, ένας 58χρονος ημεδαπός, διότι εκκρεμεί σε βάρος του απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Πειραιά, με ποινή φυλάκισης (1) έτους και χρηματική ποινή (3.000) ευρώ, για παράβαση του νόμου περί πνευματικής ιδιοκτησίας.

*Συνελήφθη χθες (22-05-2018) το πρωί στο Βόλο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, μία 51χρονη ημεδαπή, διότι εκκρεμεί σε βάρος της απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Βόλου με ποινή φυλάκισης (6) μηνών για παράβαση του νόμου περί πνευματικών δικαιωμάτων.

*Συνελήφθη χθες (22-05-2018) το μεσημέρι στην Καλαμπάκα, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Τρικάλων, ένας 57χρονος ημεδαπός, διότι εκκρεμεί σε βάρος του διάταξη του κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Τρικάλων με ποινή φυλάκισης (4) ετών, (2) μηνών και (15) ημερών για παράβαση του νόμου περί ζωοκλοπής – ζωοκτονίας.

Διαβάστε επίσης: