Ατζέντα ημέρας » Η ατζέντα της ημέρας
ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 23/5

Η ατζέντα της ημέρας

Η ατζέντα της ημέρας

- Από τον Δήμο Λαρισαίων έχει ανακοινωθεί η έναρξη υποβολής αιτήσεων – από σήμερα – για το καλοκαιρινό πρόγραμμα  «Κατασκήνωση στην Πόλη 2018» για παιδιά ηλικίας 6-12 ετών.

19.00 – Στο Διαχρονικό Μουσείο Λάρισας με πρωτοβουλία του Τοπικού Ομίλου για την UNESCO N. Λάρισας, σε συνεργασία με το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού και την Εφορεία Αρχαιοτήτων Λάρισας, διοργανώνεται εκδήλωση με θέμα: «Αρχαιοκαπηλία – Η Μάστιγα της Ελληνικής Πολιτιστικής Κληρονομιάς».

19.30 – Εκδήλωση τιμής για τον κομμουνιστή Νίκο Βαλιανάτο διοργανώνουν οι Κομματικές Οργανώσεις του ΚΚΕ 3ου Διαμερίσματος Λάρισας. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην πλατεία Εθνικής Αντίστασης   (23ης Οκτωβρίου και Υψηλάντου) Συνοικία Αγίου Κων/νου.

19.30 – Συνεχίζεται  το 4ο Φεστιβάλ Κουκλοθεάτρου Λάρισας, που διοργανώνουν  η Αντιδημαρχία Πολιτισμού & Επιστημών Δήμου Λαρισαίων και o Δημοτικός Κουκλοθίασος Τιριτόμπα με ένα καταπληκτικό θέαμα με τραγούδια εμπνευσμένα από την ποίηση του Οδυσσέα Ελύτη και 120 μαριονέτες να χορεύουν και να τραγουδούν στον προαύλιο χώρο του Μύλου του Παππά!

20.00 – Το Ίδρυμα «Συνέλευση των Πολιτών της Μεσογείου» Κύκλος Θεσσαλίας και οι «Θεσσαλοί πολίτες του κόσμου» διοργανώνουν εκδήλωση με θέμα : «Η απειλή της διάβρωσης των εδαφών και τρόποι αντιμετώπισής της». Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα του Εμποροβιομηχανικού Επιμελητηρίου Λάρισας (Παπακυριαζή 44  Λάρισα – 2ος  όροφος).

21.00 – Το σημαντικό διήγημα του Αλέξανδρου Παπαδιαμάντη «Ο Γάμος του Καραχμέτη» σε σκηνοθεσία της Όλιας Λαζαρίδου παρουσιάζεται στο Θεσσαλικό Θέατρο.

Διαβάστε επίσης: