Αγροτικά » ΔΕΗ: Το ΤΟΕΒ Μάτι Τυρνάβου δεν τηρεί τους διακανονισμούς

ΔΕΗ: Το ΤΟΕΒ Μάτι Τυρνάβου δεν τηρεί τους διακανονισμούς

ΔΕΗ: Το ΤΟΕΒ Μάτι Τυρνάβου δεν τηρεί τους διακανονισμούς

Με δελτίο Τύπου της η ΔΕΗ επισημαίνει ότι ενώ οι υπηρεσίες της έχουν προβεί επανειλημμένα σε διακανονισμούς με το ΤΟΕΒ Μάτι Τυρνάβο, αυτοί δεν τηρούνται και επισυνάπτει μάλιστα και τη σχετική αλληλογραφία:

«Ενώ οι Υπηρεσίες της ΔΕΗ προβαίνουν επανειλημμένα σε διακανονισμούς κάθε χρόνο, από το 2013 έως και το 2017, το ΤΟΕΒ ΜΑΤΙ ΤΥΡΝΑΒΟΥ δεν τους τηρεί. Αποτέλεσμα της συμπεριφοράς αυτής και παρά την ευαισθησία και την ελαστικότητα της ΔΕΗ, που προσέφερε συνεχώς ευκαιρίες στο ΤΟΕΒ ΜΑΤΙ ΤΥΡΝΑΒΟΥ για τη διευθέτηση του ζητήματος, ήταν η οφειλή του προς την Επιχείρηση να εκτιναχτεί σε 2.037.105 ευρώ το 2018 από 495.000 ευρώ το 2013.

Το γεγονός αυτό καταδεικνύει μια στάση μη φερέγγυα. Κατά συνέπεια, η ΔΕΗ δεν μπορεί να βασιστεί σε νέες προτάσεις και μάλιστα αόριστες. Πρόθεση της Επιχείρησης είναι να συμφωνηθεί ένας αξιόπιστος διακανονισμός, με πληρωμή σημαντικής προκαταβολής.

Επισημαίνεται ότι η ΔΕΗ έχει ήδη απευθύνει ανάλογες προτάσεις προς το ΤΟΕΒ ΜΑΤΙ ΤΥΡΝΑΒΟΥ. Προς επίρρωση, επισυνάπτεται όλη η σχετική αλληλογραφία μεταξύ ΤΟΕΒ και ΔΕΗ».

ΑΛΛΗΛΟΓΡΑΦΙΑ ΔΕΗ ΜΕ ΤΟΕΒ 2013

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΕΒ ΜΑΤΙ ΤΥΡΝΑΒΟΥ 2017

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΕΒ ΜΑΤΙ ΤΥΡΝΑΒΟΥ 2015(1)

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΕΒ 9 ΜΑΙΟΥ 2018

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΕΒ 29 ΜΑΡΤΙΟΥ 2018

ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΔΕΗ ΓΙΑ ΤΟ ΤΟΕΒ ΜΑΤΙ ΤΥΡΝΑΒΟΥ

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΤΥΡΝΑΒΟΥ

 

Διαβάστε επίσης: