Λάρισα » Αυτοδιοικητικό κάλεσμα για την επίσκεψη Σκουρλέτη στη Λάρισα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΟ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Αυτοδιοικητικό κάλεσμα για την επίσκεψη Σκουρλέτη στη Λάρισα

Αυτοδιοικητικό κάλεσμα για την επίσκεψη Σκουρλέτη στη Λάρισα

Το πρόγραμμα της διήμερης επίσκεψης του υπουργού Εσωτερικών Πάνου Σκουρλέτη την Πέμπτη και την Παρασκευή στη Λάρισα παρουσίασαν ο Συντονιστής της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ Πέτρος Παπαγεωργίου και το μέλος της Νομαρχιακής και υπεύθυνος της Τοπικής Αυτοδιοίκησης του κόμματος Μάνθος Σαρρής.

Αυτό που διευκρινίστηκε από τα δύο στελέχη είναι ότι κατά την διάρκεια της επίσκεψή του υπουργού στη Λάρισα έχουν προσκληθεί και ζητάται να παραστούν όλοι οι άνθρωποι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης από όλους τους της Π.Ε Λάρισας.

Η επίσκεψη του κ. Σκουρλέτη θα ξεκινήσει αύριο το μεσημέρι από την ΔΕΥΑΛ όπου ο υπουργός θα έχει την ευκαιρία να συζητήσει για το νέο νομοσχέδιο που αφορά στις ΔΕΥΑ αλλά και τις νέες ρυθμίσεις για τους εργαζομένους.

Την ίδια ημέρα θα έχει συνάντηση με τη διοίκηση του Εμπορικού Επιμελητήριου Λάρισας και κεντρική ομιλία με θέμα: «Οι πολιτικές εξελίξεις & η μεταρρύθμιση στην Αυτοδιοίκηση» στο ξενοδοχείο DIVANI.

Την Παρασκευή θα πραγματοποιήσει συνάντηση με τους 7 Δημάρχους και τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας με προσκεκλημένο και τον Αντιπεριφερειάρχη Λάρισας στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Λαρισαίων και ακολούθως θα υπάρξει Συνέντευξη τύπου.

Ο Μάνθος Σαρρής μιλώντας για την επίσκεψη του υπουργού σημείωσε ότι γίνεται σε μια κρίσιμη περίοδο για την Αυτοδιοίκηση καθώς είναι στην επικαιρότητα το νομοσχέδιο «Κλεισθένης 1» που έχει προκαλέσει την έντονη αντίδραση ΚΕΔΕ και ΕΝΠΕ. Μάλιστα σημείωσε ότι δεν είναι σωστό να επικεντρώνουν όλοι μόνο στην απλή αναλογική και όχι στις δομικές αλλαγές που φέρνει στους δήμους και τις Περιφέρειες.

Τέλος αποκάλυψε ο ΣΥΡΙΖΑ θέλει να προωθήσει το μοντέλο της Συμπαράταξης που καρποφόρησε στο Δήμο Λαρισαίων και στη Περιφέρεια Θεσσαλίας στις επόμενες αυτοδιοικητές εκλογές.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΠΙΣΚΕΨΗΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΠΑΝΟΥ ΣΚΟΥΡΛΕΤΗ

Πέμπτη 24/5

11:30 Στις 11:30 θα παραστεί στην εκδήλωση ανακοίνωσης της υποψηφιότητας του ΟΚΑΝΑ στην Λάρισα για το Ευρωπαϊκό Βραβείο Πρόληψης Ναρκωτικών Pompidou 2018, που απονέμει το Συμβούλιο της Ευρώπης.  (Νεοκλασ. Κτήριο Μανολάκη).

12:30 – 13:15  Επίσκεψη και σύντομη ομιλία στη ΔΕΥΑΛ με αντικείμενο τον νέο νόμο για τις ΔΕΥΑ

13:15 – 14:00  Συνάντηση με τη διοίκηση του Εμπορικού Επιμελητήριου Λάρισας

20:00 – 22:00  Κεντρική ομιλία με θέμα: «Οι πολιτικές εξελίξεις & η μεταρρύθμιση στην Αυτοδιοίκηση» στο ξενοδοχείο DIVANI- Διοργανώνει η ΝΕ Λάρισας

Παρασκευή 25/5

10:30 – 12:30  Συνάντηση με τους 7 Δημάρχους και τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας με προσκεκλημένο και τον Αντιπεριφερειάρχη Λάρισας στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου του ΔήμουΛαρισαίων

13:00 – 13:30  Συνέντευξη στα Τοπικά μέσα στα γραφεία της Ελληνική Εταιρία Τοπικής Αυτοδιοίκησης και Ανάπτυξης (ΕΕΤΑΑ)

 

Διαβάστε επίσης: