Αθλητισμός » ΠΑΕ ΑΕΛ: Άδεια και για τη Σούπερ Λίγκα, αλλά και για την UEFA

ΠΑΕ ΑΕΛ: Άδεια και για τη Σούπερ Λίγκα, αλλά και για την UEFA

ΠΑΕ ΑΕΛ: Άδεια και για τη Σούπερ Λίγκα, αλλά και για την UEFA

Σε ανακοίνωσή της η ΠΑΕ ΑΕΛ επισημαίνει ότι το πρωτοβάθμιο Όργανο Αδειοδότησης της ΕΠΟ ομόφωνα χορήγησε άδεια συμμετοχής στους «βυσσινί» και για τους αγώνες της Σούπερ Λίγκας, αλλά και για αγώνες της UEFA:

«Κατόπιν της εισηγήσεως του Διευθυντού της Επιτροπής Αδειοδοτήσεως της ΕΠΟ κ. Γεωργίου Δημητρίου το Πρωτοβάθμιο Όργανο Αδειοδότησης της ΕΠΟ υπό την προεδρία του Αντιπροέδρου του Αρείου Πάγου κ. Δημητρίου Καραμέτου ομόφωνα χορήγησε στην ΠΑΕ ΑΕΛ άδεια συμμετοχής τόσο για συμμετοχή σε αγώνες της Superleague, αλλά και σε αγώνες της UEFA για την αγωνιστική περίοδο 2018-19.

Η ιδιοκτησία και η διοίκηση της ΠΑΕ ΑΕΛ είμαστε ιδιαίτερα ευτυχείς για αυτήν την εξέλιξη, αφού σε ένα δύσκολο οικονομικό περιβάλλον με τεράστια λειτουργικά έξοδα (AEL FC ARENA) επιτυγχάνουμε κάθε χρόνο αυτόν τον στόχο, όταν ιστορικές ΠΑΕ δεν κατορθώνουν να εξασφαλίσουν άδεια συμμετοχής ούτε σε αγώνες του ελληνικού πρωταθλήματος της Superleague.

Η ιδιοκτησία και η διοίκηση της ΠΑΕ ΑΕΛ θέλει να συγχαρεί τον Αντιπρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο κ. Σωτήρη Μάρκου και τον Οικονομικό Διευθυντή και Υπεύθυνο Αδειοδότησης κ. Τάσο Χριστακόπουλο για την εξαιρετική τους εργασία και το λαμπρό αποτέλεσμα».

Διαβάστε επίσης: