Οικονομία » Εθνική Τράπεζα: Παρουσίασε καινοτόμες επιχειρήσεις στην Θεσσαλία
"ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΕΝΑ ΤΡΑΠΕΖΙ"

Εθνική Τράπεζα: Παρουσίασε καινοτόμες επιχειρήσεις στην Θεσσαλία

Εθνική Τράπεζα: Παρουσίασε καινοτόμες επιχειρήσεις στην Θεσσαλία

Το ταξίδι της Εθνικής Τράπεζας «Όλη η Ελλάδα σε ένα τραπέζι» έκανε στάση σήμερα στη Λάρισα.

Η Εθνική Τράπεζα μέσα από μια διαφορετική οπτική παρουσίασε ιστορίες επιτυχημένων θεσσαλικών επιχειρήσεων και προϊόντων με προστιθέμενη αξία σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Imperial.

Ειδικότερα, στην εκδήλωση παρουσιάστηκαν καινοτόμες επιχειρήσεις από την Θεσσαλία που δραστηριοποιούνται στον πρωτογενή και δευτερογενή τομέα και παραδοσιακοί και σύγχρονοι συνεταιρισμοί που κατάφεραν να αναπτυχθούν και να πραγματοποιήσουν σημαντικές εξαγωγές μέσα σε συνθήκες κρίσης.

Πολύ γνωστές εταιρίες συμμετείχαν στο event από την περιοχή της Λάρισας όπως οι ΘΕΣγάλα, ΘΕΣγη, γάλα ΕΛΑΣΣ (Συνεταιρισμός αιγοπροβατοτρόφων Ελασσόνας), η εταιρεία Πέτρου ΝΑΤΣ που έχει έδρα την Αγιά, το οινοποιείο Μίγα, αλλά και το αγρόκτημα Τζανακούλη, για το οποίο ο πρώην δήμαρχος Λαρισαίων Κώστας Τζανακούλης μίλησε ως παραγωγός και επιχειρηματίας.

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης οι Θεσσαλοί επιχειρηματίες που τόλμησαν και αναπτύχθηκαν μέσα στην κρίση παρουσίασαν την πορεία τους μέχρι σήμερα.
Στην εκδήλωση παραβρέθηκε και ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός,  ο οποίος παρουσίασε τις δράσεις της Περιφέρειας αναφορικά με την στήριξη καινοτόμων επιχειρήσεων.

Την εκδήλωση συντόνισε ο δημοσιογράφος Κώστας Τσαούσης.

Εθνική 7

Εθνική 8

Εθνική 9

Εθνική 10

Εθνική 11

Εθνική 12

Ο Ανδρέας Χαρδαλούπας παρουσίασε το επιχειμένο εγχείρημα του ΘΕΣγάλα, τις συνεταιριστικές γωνιές και τα σχέδια του Συνεταιρισμού.

Εθνική 13

Εθνική 14

Ο πρώην δήμαρχος Λαρισαίων κ. Κώστας Τζανακούλης εξιστόρησε τη δημιουργία του κτήματος Τζανακούλη, όπου σήμερα διαθέτει 8 ετικέτες κρασιών και 4 με μαρμελάδες.

Εθνική 15

Εθνική 16

Εθνική 17

 

εθνική 18

Ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός μίλησε για τα «αγκάθια» στην ανάπτυξη και μίλησε για τις θεσσαλικές επιχειρήσεις που εντάχθηκαν σε ΕΣΠΑ και Αναπτυξιακό.

Εθνική 19

Εθνική 20

Εθνική 21

Εθνική 1

Εθνική 2

Εθνική 7

Εθνική 6

Ο εκδότης της Larissanet Χρήστος Μπεχλιβάνος, η διευθύντρια του ΣΘΕΒ Έλενα Καματέρη και ο διευθυντής του magnesianews, Δημήτρης Καρεκλίδης.

Εθνική 5

 

Εθνική 4

Εθνική 3

Τοπικά προϊόντα θεσσαλικών επιχειρήσεων παρουσιάστηκαν στο πλαίσιο του ταξιδιού της Εθνικής Τράπεζας «Ολη η Ελλάδα σε ένα τραπέζι» στη Λάρισα.

Διαβάστε επίσης: