Πολιτισμός » «Το Δώρο» ανεβάζει η «Ονείρων Θαύματα»

«Το Δώρο» ανεβάζει η «Ονείρων Θαύματα»

«Το Δώρο» ανεβάζει η «Ονείρων Θαύματα»

Στην τελική ευθεία για τη παρουσίαση του έργου «Το Δώρο» των  Αλέξανδρου Ρήγα – Δημήτρη Αποστόλου σε σκηνοθεσία Δημήτρη Βούζα, βρίσκεται η θεατρική ομάδα «Ονείρων Θαύματα» που θα πραγματοποιηθεί από 7 Ιουνίου μέχρι και 9 Ιουνίου στις 9:15 μ.μ. στην «Αυλή του Μύλου».

Δυο ζευγάρια, Νεοέλληνες, γνήσια παιδιά της εποχής τους, ετοιμάζονται να πάνε στο γάμο του φίλου τους. Μόνη τους εκκρεμότητα, η αγορά του δώρου. Πρωτότυπο ή χρηστικό; Ακριβό ή να δείχνει ακριβό; Πινακοθήκη ή τηλεαγορές; Μικρά τα διλήμματα. Μεγάλος όμως ο καβγάς που θα ακολουθήσει .Μια λάθος απάντηση θα είναι αρκετή για να δυναμιτίσει την ατμόσφαιρα και να προσφέρει …γέλιο.

Το Δώρο 2 Ονείρων Θαύματα 2018 (1)

Μια ξεκαρδιστική, ανατρεπτική κωμωδία των Ρήγα – Αποστόλου.Σύγχρονη ηθογραφία με θέμα το νεοπλουτισμό και τις επιπτώσεις του. Το έργο είναι κατάλληλο μόνο για ενήλικες.

Στην παράσταση συμμετέχουν οι Ντέπυ Τσιρακοπούλου, Δημήτρης Βούζας, Ελένη Κατσιμπέρη, Κώστας Πελεκάνος, Δάφνη Δεληγιάννη και ο Χρήστος Τσάκος. Οι φωτογραφίες είναι του Φώτη Νατσιούλη, στα φώτα είναι ο Θοδωρής Ματούλας και ο Χρήστος Τσάκος, στον ήχο η Κατερίνα Σολωμού, στις επικοινωνιακές σχέσεις είναι οι Γουινόνα Δημητρίου και η Τζούλια Μπέρτολη, ενώ οι σκηνικές κατασκευές είναι αποτέλεσμα  της συλλογικής δράσης της «Ονείρων Θαύματα». Για περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 6972-700971.

Οι παραστάσεις ανεβαίνουν με την υποστήριξη της Αντιδημαρχίας Πολιτισμού και Επιστημών και του «Θεσσαλικού Θεάτρου».               

Διαβάστε επίσης: