Πολιτισμός » Στη τελική ευθεία «Το Δώρο» που θα δούμε στην «Αυλή του Μύλου»

Στη τελική ευθεία «Το Δώρο» που θα δούμε στην «Αυλή του Μύλου»

Στη τελική ευθεία «Το Δώρο» που θα δούμε στην  «Αυλή του Μύλου»

Στην τελική ευθεία για τη παρουσίαση του έργου « Το Δώρο» των του Αλέξανδρου Ρήγα -Δημήτρη Αποστόλου σε σκηνοθεσία Δημήτρη Βούζα, βρίσκεται η θεατρική ομάδα «Ονείρων Θαύματα» που θα πραγματοποιηθεί στην «Αυλή του Μύλου» από 7 Ιουνίου μέχρι και 9 Ιουνίου στις 9:15 το βράδυ.

Δυο ζευγάρια, Νεοέλληνες, γνήσια παιδιά της εποχής τους ,ετοιμάζονται να πάνε στο γάμο του φίλου τους. Μόνη τους εκκρεμότητα, η αγορά του δώρου. Πρωτότυπο ή χρηστικό; Ακριβό ή να δείχνει ακριβό; Πινακοθήκη ή τηλεαγορές; Μικρά τα διλήμματα. Μεγάλος όμως ο καβγάς που θα ακολουθήσει. Μια λάθος απάντηση θα είναι αρκετή για να δυναμιτίσει την ατμόσφαιρα και να προσφέρει …γέλιο.

Μια ξεκαρδιστική, ανατρεπτική κωμωδία των Ρήγα – Αποστόλου Σύγχρονη ηθογραφία με θέμα το νεοπλουτισμό και τις επιπτώσεις του.

Το Δώρο 2

Το έργο είναι κατάλληλο μόνο για ενήλικες.
Στη παράσταση συμμετέχουν οι: Ντέπυ Τσιρακοπούλου, Δημήτρης Βούζας, Ελένη Κατσιμπέρη, και ο Κώστας Πελεκάνος Δάφνη Δεληγιάννη και ο Χρήστος Τσάκος. Οι φωτογραφίες είναι του Φώτη Νατσιούλη, στα φώτα είναι ο Θοδωρής Ματούλας και ο Χρήστος Τσάκος, στον ήχο η Κατερίνα Σολωμού, στις επικοινωνιακές σχέσεις είναι οι Γουινόνα Δημητρίου και η Τζούλια Μπέρτολη, ενώ οι σκηνικές κατασκευές είναι αποτέλεσμα της συλλογικής δράσης της «Ονείρων Θαύματα». Για περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 6972-700971.
Ευχαριστούμε θερμά την Αντιδημαρχία Πολιτισμού και Επιστημών και το «Θεσσαλικό Θέατρο» για τη στήριξη.

Διαβάστε επίσης: