Αθλητισμός » Ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία το 4ο τουρνουά αντισφαίρισης «Play on Clay»

Ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία το 4ο τουρνουά αντισφαίρισης «Play on Clay»

Ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία το 4ο τουρνουά αντισφαίρισης «Play on Clay»

Ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία το Σαββατοκύριακο το 4ο τουρνουά αντισφαίρισης Κεντρικής Ελλάδος «Play on Clay» που διοργάνωσε ο Αθλητικός Σύλλογος «Αντισφαίριση και Ζωή» στις εγκαταστάσεις του Tennislife Club στο Αθλητικό Κέντρο «Γ. Μητσιμπόνας».

ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗ ΚΑΙ ΖΩΗ (10)

190 συμμετέχοντες διαγωνίστηκαν σε 400 περίπου αγώνες μέσα σε 8 εβδομάδες αδιάλειπτων αναμετρήσεων για να φτάσουν τελικά οι 20 καλύτεροι παίκτες στους τελικούς των 7 κατηγοριών.

Το τουρνουά χαρακτηρίστηκε από την άρτια διοργάνωση, την ομαλή και έγκαιρη διεξαγωγή των αγώνων και την εξαιρετική αθλητική συμπεριφορά και παρουσία των αθλητών στα γήπεδα. Οι τελικοί που έγιναν το Σαββατοκύριακο χαρακτηρίστηκαν από τένις υψηλού επιπέδου και δυνατές αναμετρήσεις σε όλες τις κατηγορίες με ανατροπές που καθήλωσαν και συνάρπασαν το πλήθος των παρευρισκόμενων θεατών και δικαίωσαν την παρουσία τους.

ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗ ΚΑΙ ΖΩΗ (9)

Αναλυτικά οι νικητές για κάθε κατηγορία ήταν:

Clubbers Μικτά:

1η θέση: Μιχαλακόπουλος Νίκος – Παπαδοπούλου Αγνή

2η θέση: Σωτήρης Γιάννης – Σαϊτη Μαρία

ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗ ΚΑΙ ΖΩΗ (8)

Clubbers Διπλά Γυναικών:

1η θέση: Κολοβού Αντωνία – Σαϊτη Μαρία

2η θέση: Ζαγάρα Εύα – Λαφαζάνη Γιούλη

ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗ ΚΑΙ ΖΩΗ (6)

Clubbers Μονά Γυναικών:

1η θέση: Σιαφαρίκα Αριστέα

2η θέση: Κάβουρα Κατερίνα

ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗ ΚΑΙ ΖΩΗ (5)

Clubbers Διπλά Ανδρών:

1η θέση: Τσολής Ηλίας – Μιχαλακόπουλος Νίκος

2η θέση: Παπαδημητρίου Δημήτρης – Μιχαλέας Λάζαρος

ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗ ΚΑΙ ΖΩΗ (4)

Clubbers Μονά Ανδρών 45+:

1η θέση: Σωτήρης Γιάννης

2η θέση: Μελαχροινός Δημήτρης

ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗ ΚΑΙ ΖΩΗ (3)

Clubber Μονά Ανδρών 25-45:

1η θέση: Τσολής Ηλίας

2η θέση: Λυμπερόπουλος Παύλος

ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗ ΚΑΙ ΖΩΗ (2)

Open Ανδρών:

1η θέση: Μπαλάφας Παύλος

2η θέση: Παρασχάκης Νίκος

Υποδειγματική ήταν καθ’ όλη τη διάρκεια των αγώνων και η διαιτησία του κ. Ντίνου Καραμήτρου που βοήθησε αισθητά στην ομαλή διεξαγωγή τους.

Ο Αθλητικός Σύλλογος «Αντισφαίριση και Ζωή» και το Tennislife Club ευχαριστούν θερμά όλους του συμμετέχοντες που έλαβαν μέρος, τους θεατές που τίμησαν με την παρουσία τους καθώς και τους επίσημους προσκεκλημένους των απονομών μεταξύ των οποίων ήταν και οι κ. Κατσιαντώνης Γιώργος (Βουλευτής Λάρισας), Παιδής Αθανάσιος (Περιφερειακός Σύμβουλος), Κωσταρόπουλος Γιώργος (Υπεύθυνος Αθλητισμού Δ. Λαρισαίων – Δημοτικός Σύμβουλος) και Μπαλάφας Απόστολος (Πρόεδρος Α.Σ.Α.Λ.).

ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗ ΚΑΙ ΖΩΗ (1)

Τέλος πολύ σημαντική ήταν η συνεισφορά των υποστηρικτών – χορηγών των αγώνων που συνέβαλαν ουσιαστικά στην βελτίωση των παροχών του τουρνουά. Ευχαριστούμε, λοιπόν, θερμά την αλυσίδα καταστημάτων καφέ De-tox, τα Ελαστικά Σιακαβέλης, τις  Χωματουργικές Εργασίες Β. Σακκά, την Κατασκευαστική Εταιρία Γ. Ρουπακιά, τα Αγροτικά Κατάστημα Κασσάρου, την Μεταλλεμπορική Θάνος Μακρής, τον Τοσιούδη Ευθύμιο – Φυσικό Αέριο Λάρισας, την Πυρόσβεση- Πυροπροστασία Χαρίτος, τα καταστήματα υπόδησης Αποστολίδη, την παραδοσιακή ταβέρνα “Το ταβερνάκι”, την μηχανολόγο-μηχανικό Πλακεντά Ευαγγελία και το ηλεκτρονικό κατάστημα e-Tennis.

Διαβάστε επίσης: