Κοινωνικά » Ημερίδα για δυνατότητες χρηματοδότησης εθελοντικών οργανώσεων

Ημερίδα για δυνατότητες χρηματοδότησης εθελοντικών οργανώσεων

Ημερίδα για δυνατότητες χρηματοδότησης εθελοντικών οργανώσεων

Την πρώτη εκδήλωση ενημέρωσης διοργανώνει το HIGGS στη Λάρισα, την Τετάρτη 23 Μαΐου 2018 και ώρες 5-8 μ.μ. στο Ξενοδοχείο «Μετροπόλ» Λάρισας (Ρούσβελτ 14-Πλ. Ταχυδρομείου), σε συνεργασία με το   Δίκτυο Εθελοντικών Οργανώσεων  Θεσσαλίας και το Δίκτυο «Περραιβία»,  με θέμα «HIGGS: Ένας Επιταχυντής |Accelerator| για Μη Κερδοσκοπικές Οργανώσεις στην Ελλάδα», με ελεύθερη είσοδο..

Στην ημερίδα, που απευθύνεται σε όλες τις Εθελοντικές Οργανώσεις της Θεσσαλίας, θα παρουσιαστούν  από κοντά τα δωρεάν προγράμματα και οι  δράσεις του HIGGS, με ιδιαίτερη έμφαση στις υπηρεσίες του προγράμματος Accelerator, οι οποίες εστιάζουν σε μικρές και μεσαίες Μη Κερδοσκοπικές οργανώσεις.

Επιπλέον, ο Διευθυντής του HIGGS, Σωτήρης Πετρόπουλος, με μεγάλη εμπειρία στις χρηματοδοτήσεις που αφορούν σε ελληνικές ΜΚΟ, θα παρουσιάσει όλα όσα χρειάζεται να ξέρει μια ΜΚΟ σχετικά με την πρόσφατη δημόσια πρόσκληση του προγράμματος «ΣΗΜΕΙΑ ΣΤΗΡΙΞΗΣ», που αφορούν σε χρηματοδοτήσεις που προέρχονται από 6 ιδρύματα, καθώς επίσης και για άλλες διαθέσιμες πηγές χρηματοδοτήσεων.

Διαβάστε επίσης: