Παραπολιτικά » Τι θα κάνει ο Π. Σκουρλέτης στη Λάρισα
ΣΕ «ΚΑΥΤΗ» ΣΥΓΚΥΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Τι θα κάνει ο Π. Σκουρλέτης στη Λάρισα

Τι θα κάνει ο Π. Σκουρλέτης στη Λάρισα

Στον… αστερισμό της επίσκεψης του Πάνου Σκουρλέτη κινούνται στον τοπικό ΣΥΡΙΖΑ, καθώς η συγκυρία κατά την οποία ο υπουργός Εσωτερικών θα έρθει στη Λάρισα είναι αναμφίβολα «καυτή» σε ότι αφορά την ατζέντα των κυβερνητικών του καθηκόντων…

Σχετικά με τις ημερομηνίες που ο κ. Σκουρλέτης θα βρίσκεται στην πόλη αυτές προσδιορίζονται με σχετική βεβαιότητα για την Πέμπτη 24 και την Παρασκευή 25 Μαΐου.

Ο υπουργός θα αφιχθεί τις απογευματινές ώρες της Πέμπτης και το πρόγραμμά του θα περιλαμβάνει την πραγματοποίηση ανοιχτής εκδήλωσης, την οποία διοργανώνει η Νομαρχιακή Επιτροπή Λάρισας του ΣΥΡΙΖΑ, όπου προφανώς η συζήτηση θα περιστραφεί στις αλλαγές που αφορούν την Τοπική Αυτοδιοίκηση και είναι γνωστές με την ονομασία του σχεδίου νόμου «Κλεισθένης 1».

Παράλληλα, ο κ. Σκουρλέτης ως στέλεχος πρώτης γραμμής της Κυβέρνησης και του ΣΥΡΙΖΑ θα αναφερθεί σε όλα τα τρέχοντα θέματα της πολιτικής επικαιρότητας με κορυφαία τις εξελίξεις στην Οικονομία ενόψει του καλοκαιριού του 2018 και της «καθαρής εξόδου από τα μνημόνια τον Αύγουστο», όπως τονίζουν σε όλους τους τόνους στο κυβερνητικό στρατόπεδο.

Την Παρασκευή 25/5 το πρωί φαίνεται πως θα διοργανωθεί μία σύσκεψη με τους επτά δημάρχους  του ν. Λάρισας όπου θα τεθούν τόσο τα τρέχοντα ζητήματα που αντιμετωπίζουν στους Δήμους τους, όσο και οι αλλαγές στο πλαίσιο του «Κλεισθένη 1».

Στο πρόγραμμα δεν αποκλείεται να υπάρξει συνάντηση Σκουρλέτη με τον περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστό, όπως και επίσκεψη  σε κάποιον από τους περιφερειακούς Δήμους του νομού…

Γ.Α.

ΕΝΤΥΠΗ LARISSANET

Διαβάστε επίσης: