Πολιτισμός » Εκατοντάδες παιδιά στo Μουσικό παραμύθι για το Χαμόγελο του Παιδιού!

Εκατοντάδες παιδιά στo Μουσικό παραμύθι για το Χαμόγελο του Παιδιού!

Εκατοντάδες παιδιά στo Μουσικό παραμύθι για το Χαμόγελο του Παιδιού!

Μεγάλη η επιτυχία των εκδηλώσεων για το Χαμόγελο του παιδιού στον Μύλο του Παππά! Λειτούργησε bazaar με είδη και προϊόντα που έχουν διαθέσει εταιρείες, σύλλογοι και ιδιώτες τα οποία πωλούνταν σε συμβολική τιμή για την ενίσχυση του Οργανισμού, ενώ για τη στήριξη των παιδιών που έχουν ανάγκη στο χώρο της ελεύθερης γα το κοινό εκδήλωσης «Το Χαμόγελο του Παιδιού» έχει συγκεντρώσει πάνες και είδη βρεφικής φροντίδας.

xamogelo 45

xamogelo 88

xamogelo giannopoulos

Στο πλαίσιο των όμορφων εκδηλώσεων που υλοποιήθηκαν για τη μεγάλη αυτή γιορτή εκατοντάδες παιδιά & γονείς απόλαυσαν με χαρά ανοιχτή μουσική παράσταση που παρουσίασε η Λητώ Τσακίρη Παπαθανασίου συγγραφέας και διευθύντρια του προσχολικού κέντρου ΛΗΤΩ η οποία για δεύτερη συνεχή χρονιά μαζί με τους συνεργάτες της χάρισε σε μικρούς & μεγάλους χαμόγελα γεμάτα συναισθήματα. Φέτος η κα Τσακίρη παρουσίασε διαδραστικά το μουσικό της παραμύθι «Η περιπέτεια της Αδριανής», εκδόσεις Διάπλους. Το βιβλίο της που κυκλοφορεί υπό την αιγίδα της UNESCO Πειραιώς & Νήσων ζωντάνεψε άλλη μια φορά για καλό σκοπό τονίζοντας σε όλους την αξία της ενδυνάμωσης των οικογενειακών μας δεσμών.

Μαζί με τη συγγραφέα συμμετείχε η ομάδα θεατρικού παιχνιδιού Δίχως Ωμέγα, έπαιξε ζωντανά ο μουσικός του παραμυθιού κ. Γιάννης Κοτσερίδης ενώ ερμήνευσε υπέροχα τα τραγούδια της ιστορίας η κα Έλενα Γκατζά.

Διαβάστε επίσης: