Ελλάδα » Τραγωδία στο Ηράκλειο: Βρέφος πέθανε λίγο μετά τη γέννησή του

Τραγωδία στο Ηράκλειο: Βρέφος πέθανε λίγο μετά τη γέννησή του

Τραγωδία στο Ηράκλειο: Βρέφος πέθανε λίγο μετά τη γέννησή του

Την τελευταία του πνοή άφησε ένα μωράκι στο Ηράκλειο, μόλις λίγες ώρες μετά τη γέννησή του. Τη χαρά διαδέχθηκε ο αβάσταχτος πόνος, καθώς οι γονείς του ενημερώθηκαν πως το αγγελούδι τους είναι νεκρό, πριν προλάβουν να το σφίξουν στην αγκαλιά τους. Για το νέο ζευγάρι, θα ήταν το πρώτο παιδί.

Το άτυχο κοριτσάκι ήρθε στον κόσμο το πρωί της Τετάρτης και δεν πρόλαβε να ζήσει ούτε μια ημέρα. “Έφυγε” από τη ζωή το ίδιο βράδυ στο Τμήμα Νεογνών του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου, όπου μεταφέρθηκε διασωληνωμένο από την ιδιωτική μαιευτική κλινική στην οποία έγινε ο τοκετός.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, η εγκυμοσύνη της νέας γυναίκας κύλησε ομαλά και μπήκε στο χειρουργείο για να γεννήσει με φυσιολογικό τοκετό. Ωστόσο, η εξέλιξη ήταν απροσδόκητη.

Ο γιατρός και η ομάδα του διαπίστωσαν ότι το μωρό ήταν πολύ μεγαλόσωμο, περισσότερο από όσο είχαν πιθανόν υπολογίσει και εκτός από το κεφάλι υπήρχε τεράστια δυσκολία να βγει το υπόλοιπο σώμα.

Η γέννα ολοκληρώθηκε με μεγάλη προσπάθεια και το βρέφος που είχε βάρος 4.800 διασωληνώθηκε και μεταφέρθηκε αμέσως στη Μονάδα Νεογνών του ΠΑΓΝΗ, όπου άφησε την τελευταία του πνοή περίπου στις 11 το βράδυ.

Ο διοικητής του ΠΑΓΝΗ-Βενιζελείου Γιάννης Τασσόπουλος επιβεβαίωσε το τραγικό γεγονός σημειώνοντας ότι η αιτία του θανάτου του θα εξακριβωθεί όταν είναι έτοιμα τα αποτελέσματα της νεκροψίας.

Σε κατάσταση σοκ οι γονείς του παιδιού, ενημερώθηκαν ότι το μωράκι τους δεν τα κατάφερε και ακόμα δεν μπορούν να πιστέψουν τι τους συνέβη…

Πηγή: Εφημερίδα ΠΑΤΡΙΣ

Διαβάστε επίσης: