Θεσσαλία » Του κόσμου οι γεύσεις στα Τρίκαλα

Του κόσμου οι γεύσεις στα Τρίκαλα

Του κόσμου οι γεύσεις στα Τρίκαλα

Το 1ο Trikala Streed Food Festival άνοιξε την Πέμπτη 17 Μαΐου 2018 τις πύλες του και εντυπωσιάζει. Πλήθος γεύσεων από όλον τον κόσμο, μια πραγματική γιορτή, ένα φεστιβάλ με μυρωδιές, χρώματα και αρώματα που ενώνουν διαφορετικές κουλτούρες.

food fesdtival6

Φαλάφελ, μπέργκερς, ινδικά, πάστα, παγωτά χειροποίητα, κλασικό σουβλάκι, χαλβάς, νέες γεύσεις, νέοι συνδυασμοί… μια ατέλειωτη γιορτή για όλους, που υποδέχεται τους πάντες. Μέχρι την Κυριακή 20 Μαΐου 2018, από τις 12 το μεσημέρι έως τις 12 το βράδυ με δωρεάν είσοδο στον Μύλο Ματσόπουλου, όλοι οι συμμετέχοντες χαμογελαστοί και άκρως εξυπηρετικοί, προσφέρουν γνώσεις και γεύσεις στην πρώτη εκτός Αθηνών και Θεσσαλονίκης παρόμοια διοργάνωση.

food fesdtival2

Ηδη, από την πρώτη ημέρα, φάνηκε η τεράστια συμμετοχή, η μέγιστη αποδοχή και το εξαιρετικά μεγάλο ενδιαφέρον όλων, να δοκιμάσουν και να γευτούν το διαφορετικό και το κλασικό μαζί.

Με ολοήμερη μουσική νεανική από dj’s και συγκροτήματα, με λούνα παρκ για τα παιδιά, με ανοιχτό πλέον το καφέ του μύλου Ματσόπουλου, ο Δήμος Τρικκαίων και η e-trikala ΑΕ πρωτοτυπούν. Δίνουν στη Θεσσαλία τη θέση της στον γαστρονομικό χάρτη και  αναδεικνύουν τα Τρίκαλα σε προορισμό για τον πολιτισμό, την καινοτομία και τις γεύσεις!

food fesdtival16

food fesdtival15

food fesdtival14

food fesdtival20

food fesdtival19

food fesdtival23

food fesdtival22

food fesdtival21

food fesdtival13

food fesdtival12

food fesdtival11

food fesdtival10

food fesdtival9

food fesdtival8

food fesdtival7

food fesdtival5

food fesdtival4

food fesdtival3

food fesdtival 1

food fesdtival25

food fesdtival24

Tr

Διαβάστε επίσης: