Ατζέντα ημέρας » Η ατζέντα της ημέρας
ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 18/5

Η ατζέντα της ημέρας

Η ατζέντα της ημέρας

17.00 – To TEE Κεντρικής και Δυτικής Θεσσαλίας, διοργανώνει Ενημερωτική Ημερίδα με θέμα «Γενικός Κανονισμός Προστασίας Δεδομένων – GDPR», στη Λάρισα (ΤΕΕ, στην αίθουσα «Ιωάννης Βαρνάς», 3ος όροφος).

18.30 – Διάλεξη του πρώην υπουργού και ιδρυτή του σωματείου «Διάζωμα» Σταύρου Μπένου στο Κεντρικό Αμφιθέατρο (κτίριο Διοίκησης Επιχειρήσεων και Μηχανικών Πληροφορικής) του ΤΕΙ Θεσσαλίας.

19.00 –  Η Χειρουργική Κλινική του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας διοργανώνει ενημερωτική εκδήλωση, με θέμα: «Διατροφή και άσκηση στην πρόληψη και … του καρκίνου «ΕΥ ΖΗΝ»». Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο «Divani Palace».  Εκτός από μέλη ΔΕΠ του Τμήματος Ιατρικής, στην εκδήλωση συμμετέχουν ο κ. Ηλίας Μαμαλάκης, σεφ – συγγραφέας, ο οποίος θα αποκαλύψει μικρά μυστικά υγείας βασισμένα στη διατροφή μας και η κα Ελένη Πετρουλάκη, σύμβουλος άσκησης και ευεξίας, η οποία αναφερθεί σε θέματα, που αφορούν στο ρόλο της άσκησης στη ζωή μας.

19.00 – Η Διεύθυνση και ο Σύλλογος Καθηγητών του 10ου Γυμνασίου Λάρισας σε συνεργασία με το Σύλλογο Γονέων & Κηδεμόνων του σχολείου διοργανώνουν Ημερίδα για τους γονείς, με θέμα: «Εφηβεία είναι! … θα περάσει;» στην αίθουσα εκδηλώσεων της ΔΕΥΑΛ.

20:00 – Εγκαινιάζεται στους Μεγάλους εκθεσιακούς χώρους – Αίθουσα Ειρήνης Γ. Κατσίγρα η ατομική έκθεση της εικαστικού Λυδίας Δαμπασίνα με τίτλο “MORS”, η έκθεση περιλαμβάνει εγκαταστάσεις, φωτογραφίες και βίντεο της εικαστικού της χρονικής περιόδου 1981 – 2018.

21.00 – Εκδήλωση της Λαρισαϊκής Λέσχης με τίτλο: «Ποια Ευρώπη θέλουμε» στη Δημοτική Πινακοθήκη Λάρισας.