Αθλητισμός » «Μπλόκο» στη σέντρα της νέας περιόδου βάζουν οι τηλεοπτικά «άστεγες» ΠΑΕ

«Μπλόκο» στη σέντρα της νέας περιόδου βάζουν οι τηλεοπτικά «άστεγες» ΠΑΕ

«Μπλόκο» στη σέντρα της νέας περιόδου βάζουν οι τηλεοπτικά «άστεγες» ΠΑΕ

«Μπλόκο» στην έναρξη του νέου πρωταθλήματος βάζουν οι τηλεοπτικά «άστεγες» ΠΑΕ, οι οποίες δεν προτίθενται να υπογράψουν την προκήρυξη.

Οι Παναθηναϊκός, Ατρόμητος, Άρης, Λαμία, Παναιτωλικός και Απόλλων Σμύρνης φέρονται αποφασισμένοι να «τραβήξουν μέχρι τα άκρα το σχοινί» εάν δεν αλλάξουν τα πράγματα στο συγκεκριμένο κομμάτι.

Ήδη με επιστολή τους προς το συνδρομητικό κανάλι της Nova οι 6 ΠΑΕ της Super League επικαλούνται συνθήκες ανισονομίας και προειδοποιούν ότι δεν πρόκειται να κάνουν πίσω.

Η επιστολή προς το κανάλι της Κάντζας των ομάδων που δεν έχουν ακόμη ξεκαθαρίσει με τα τηλεοπτικά αναφέρει:

«Θα θέλαμε να εκφράσουμε την έντονη δυσαρέσκειά μας για το πρωταγωνιστικό ρόλο που διαδραματίσατε στη δημιουργία κλίματος αθέμιτου ανταγωνισμού στο χώρο του επαγγελματικού ποδοσφαίρου με την κίνηση σας να κλείσετε συμβόλαια τηλεοπτικών δικαιωμάτων με τις μισές ομάδες της Sυρer League.

Επίσης διαμαρτυρόμαστε για τα προβλήματα που μας έχετε δημιουργήσει καθυστερώντας τις πληρωμές των υφιστάμενων τηλεοπτικών δικαιωμάτων (καθυστερήσεις που ξεπερνούν το 50% του αρχικά οφειλόμενου ποσού) με αποτέλεσμα οι περισσότερες ομάδες να παρουσιάζουν προβλήματα ταμειακής ρευστότητας.

Έχετε φυσικά απόλυτη γνώση του γεγονότος ότι τα τηλεοπτικά δικαιώματα αποτελούν για τις ΠΑΕ πολύ περισσότερο από το 50% των ετήσιων εσόδων τους και η αψυχολόγητη ενέργειά για την κάλυψη των μισών ομάδων καθιστά υπαρκτό τον κίνδυνο αναβολής της έναρξης του πρωταθλήματος.

Να γνωρίζεται πως η πλειονότης των ομάδων που με δική σας ευθύνη μένουν εκτός, θα βρεθούν στην δυσάρεστη θέση να εξαντλήσουν όλες τις νόμιμες δυνατότητες οι οποίες θα θέσουν εν κινδύνω την τέλεση αυτού του ιδίου του πρωταθλήματος.

Αναμένουμε απάντηση σας

Π.Α.Ε. ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ
Π.Α.Ε. ΑΡΗΣ
Π.Α.Ε. ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
Π.Α.Ε. ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ
Π.Α.Ε. ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
Π.Α.Ε. ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Διαβάστε επίσης: