Λάρισα » «Κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη…»
ΠΛΕΥΣΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ

«Κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη…»

«Κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη…»

Ανακοίνωση από την Πλεύση Ελευθερίας Λάρισας που επισημαίνει:

«Πριν λίγες μέρες ο Δραγασάκης, κατά τη «σύσκεψη εργασίας» που είχε με εκπροσώπους της Ελληνικής Ένωσης Τραπεζών, «επιβεβαίωσε» την προστασία της πρώτης κατοικίας στους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς.

Σήμερα (σ.σ. χθες) το μεσημέρι στην κεντρική πλατεία Λάρισας, στον πεζόδρομο της Κούμα 4, το παραπάνω παραμύθι της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ τελείωσε και επίσημα με τον πιο δραματικό τρόπο!

Εκπλειστηριάστηκε η πρώτη και κύρια κατοικία του συμπατριώτη μας Ηλία Βαγδούτη και της άνεργης μητέρας του στο Βόλο από την τράπεζα Πειραιώς, με τις ευλογίες και την συνενοχή σε αυτό το έγκλημα της Κυβέρνησης Τσίπρα και των (ΤΙΝΑ κάνουμε;) Υφυπουργού Κατερίνας Παπανάτσιου και Βουλευτών Αλέξανδρου Μεϊκόπουλου και Μάκη Μπαλλή, οι οποίοι υποκριτικά και θρασύτατα «καθησύχαζαν» τον συμπολίτη μας, αλλά στο τέλος του απάντησαν το περιφρονητικό και χυδαίο «μα δεν σας υποσχεθήκαμε και τίποτα».

Δεν θα πούμε για την συμμετοχή των μελών των πυρήνων της Πλεύσης Ελευθερίας Βόλου και Λάρισας στον αγώνα που δόθηκε σήμερα απέναντι στα ΜΑΤ του καθεστώτος των μνημονίων για να μην εκπλειστηριαστεί η παραπάνω κατοικία. Μόνο θα τονίσουμε ότι στο δράμα αυτό η οικογένεια Βαγδούτη και στην μάχη που δίνει δεν θα μείνει μόνη! Θα είμαστε αλληλέγγυοι σε όλο αυτό τον αγώνα, όπως και σε κάθε λαϊκή οικογένεια που κινδυνεύει να χάσει το σπίτι της, σε κάθε πολίτη που του καταρρακώνει το καθεστώς την αξιοπρέπειά του, σε κάθε πολίτη που προδόθηκε!

Τέλος, ένα μήνυμα στον Τσίπρα και την συμμορία του: Για όσα κάνετε ενάντια στον λαό και την πατρίδα μας, θα μας βρίσκετε απέναντι. Απέναντι στην προδοσία σας, στην σήψη και την διαφθορά σας. Θα είμαστε εκεί μαζί με τον λαό να σας αντιπαλεύουμε, για την αξιοπρέπειά του, την αποκατάσταση της Δημοκρατίας, για το μέλλον των παιδιών μας».