Λάρισα » Εκδήλωση με Μαμαλάκη και Πετρουλάκη στη Λάρισα

Εκδήλωση με Μαμαλάκη και Πετρουλάκη στη Λάρισα

Εκδήλωση με Μαμαλάκη και Πετρουλάκη στη Λάρισα

Στο πλαίσιο των επετειακών εκδηλώσεων για τον εορτασμό των 30 χρόνων από την ίδρυση του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, η Χειρουργική Κλινική του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας διοργανώνει ενημερωτική εκδήλωση, με θέμα: «Διατροφή και άσκηση στην πρόληψη και … του καρκίνου «ΕΥ ΖΗΝ»».

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 18 Μαΐου 2018 και ώρα 19.00 στο ξενοδοχείο «Divani Palace».  Εκτός από μέλη ΔΕΠ του Τμήματος Ιατρικής, στην εκδήλωση συμμετέχουν ο κ. Ηλίας Μαμαλάκης, σεφ – συγγραφέας, ο οποίος θα αποκαλύψει μικρά μυστικά υγείας βασισμένα στη διατροφή μας και η κα Ελένη Πετρουλάκη, σύμβουλος άσκησης και ευεξίας, η οποία αναφερθεί σε θέματα, που αφορούν στο ρόλο της άσκησης στη ζωή μας.

Στη διάρκεια της ημερίδας συμμετέχουν με ομιλίες:

·         Κουρέτας Δημήτρης, καθηγητής φυσιολογίας ζωικών οργανισμών του τμήματος Βιοχημείας-Βιοτεχνολογίας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας με θέμα: «Το αντιοξειδωτικό παράδοξη στη διατροφή μας».

·         Δανιήλ Ζωή, Καθηγήτρια Πνευμονολογίας του τμήματος Ιατρικής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας με θέμα: «Η άσκηση στην πρόληψη του καρκίνου»

·         Βλαχάβα Μαρία, διαιτολόγος-διατροφολόγος με θέμα: Η διατροφή στην πρόληψη του καρκίνου και μετά τον καρκίνο».

Η εκδήλωση είναι ανοικτή για το κοινό.

Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Διαβάστε επίσης: