Οικονομία » Εγκαινιάστηκε το δεύτερο κατάστημα της JYSK στη Λάρισα (φωτ.)
ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΠΛΗΘΟΥΣ ΚΟΣΜΟΥ

Εγκαινιάστηκε το δεύτερο κατάστημα της JYSK στη Λάρισα (φωτ.)

Εγκαινιάστηκε το δεύτερο κατάστημα της JYSK στη Λάρισα (φωτ.)

Παρουσία πλήθους Λαρισαίων εγκαινιάστηκε πριν από λίγη ώρα το δεύτερο κατάστημα της JYSK, (προφέρεται ΓΙΟΥΣΚ) στη Λάρισα, στη Λ. Καραμανλή και Κερκίνης (1ο χλμ. Π.Ε.Ο. Αθηνών – Λαμίας).

jysk-1

Η JYSK είναι γνωστή σε όλο τον κόσμο για τις εξαιρετικές προσφορές της και το Σκανδιναβικό design και την ποιότητα των προϊόντων της. Δεν είναι τυχαίο ότι έχει ήδη λάβει πάνω από 100.000 αξιολογήσεις πελατών σε όλο τον κόσμο για διάφορα προϊόντα, από κλινοσκεπάσματα έως έπιπλα κήπου. Συνολικά, η βαθμολογία από αυτές τις αξιολογήσεις έχει φτάσει κατά μέσο όρο στα 4.5 αστέρια (με άριστα τα 5).

jysk-2

Η JYSK διαθέτει πάνω από 2500 καταστήματα σε 50 χώρες και διανέμει ένα καινούργιο φυλλάδιο προσφορών κάθε εβδομάδα. Στην Ελλάδα δραστηριοποιείται από το Σεπτέμβριο του 2015, όταν και άνοιξε το πρώτο κατάστημα στην Αθήνα ενώ σύντομα ένα κατάστημα JYSK θα είναι κοντά σε όλους τους Έλληνες καθώς η εταιρεία έχει ανακοινώσει πενταετές πλάνο με 40 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα.

jysk-4

Τα εγκαίνια του καταστήματος Λάρισα 2 αποτελούν μια μεγάλη ευκαιρία για τους κατοίκους της Λάρισας αλλά και των κοντινών περιοχών να επωφεληθούν από τις εξαιρετικές προσφορές της εβδομάδας των εγκαινίων. Έπιπλα και είδη διακόσμησης αλλά και χρηστικά είδη για το σπίτι και τον κήπο και φυσικά στρώματα, παπλώματα, μαξιλάρια και άλλα λευκά είδη θα διατίθενται σε μοναδικές τιμές και είναι μια ευκαιρία ανανέωσης που δεν πρέπει να χαθεί!

jysk-5

Ας δούμε μερικές από τις εξαιρετικές προσφορές που έχει ετοιμάσει η JYSK αποκλειστικά για τα εγκαίνια του καταστήματος Λάρισα 2:

-20-50% σε όλα τα μαξιλάρια κήπου και όλες τις ομπρέλες κήπου!

-20-60% σε όλα τα έπιπλα τηλεόρασης και όλες τις καρέκλες τραπεζαρίας!

jysk-7

-20-50% σε όλες τις καρέκλες γραφείου και τα γραφεία!

-30-70% σε όλα τα μαξιλάρια αφρού μνήμης!

-20-50% σε όλα τα σετ παπλωματοθήκης, τα σεντόνια και σετ σεντονιών!

-20-50% σε όλες τις πετσέτες, τα πατάκια και τις κουρτίνες μπάνιου!

-20-60% σε όλα τα διακοσμητικά μαξιλάρια, τα ριχτάρια και τα κουβερλί!

-20-50% σε όλα τα καλάθια!

-Έως και 70% σε επιλεγμένα στρώματα!

jysk-6

jysk-16

jysk-15

jysk-14

jysk-13

jysk-11

jysk-10

jysk-9

jysk-8