Δήμοι Νομού » Δήμος Τεμπών » Στο πλευρό γιατρών και νοσηλευτών ο Γιώργος Μανώλης

Στο πλευρό γιατρών και νοσηλευτών ο Γιώργος Μανώλης

Στο πλευρό γιατρών και νοσηλευτών ο Γιώργος Μανώλης

Το Κέντρο Υγείας Γόννων, αλλά και τα Περιφερειακά Αγροτικά Ιατρεία Μακρυχωρίου, Πυργετού και Συκουρίου, επισκέφθηκε ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του δήμου Τεμπών κ. Γιώργος Μανώλης.

Στο ΚΥ Γόννων ευχήθηκε στην Διευθύντρια κ. Μαρία Θεοδώρου για την ανάληψη των νέων της καθηκόντων, ενώ στα Αγροτικά Ιατρεία συνομίλησε με το ιατρονοσηλευτικό προσωπικό, το οποίο και συνεχάρη για τις άοκνες και φιλότιμες προσπάθειες που καταβάλουν προς τους ασθενείς, υπό αντίξοες συνθήκες.

ΜΑΝΩΛΗΣ-ΚΥ ΓΟΝΝΩΝ (1)

Οι συναντήσεις, όπως αναφέρεται σε σχετικό δελτίο τύπου, έγιναν σε καλό κλίμα, με τον κ. Μανώλη να δηλώνει ικανοποιημένος από την παροχή των ιατρικών υπηρεσιών συνολικά προς του δημότες.

Επίσης υποσχέθηκε την αμέριστη συμπαράσταση στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι Ιατροί και το Νοσηλευτικό προσωπικό και έθεσε τον εαυτό του στη διάθεσή τους  για την από κοινού διεκδίκηση και επίλυση των προβλημάτων που τους απασχολούν, με κυρίαρχα αυτά της κάλυψης υλικοτεχνικών μέσων (ιατρικών και αναλώσιμων), τη συντήρηση των κτιριακών εγκαταστάσεων και την θέρμανση.

ΜΑΝΩΛΗΣ-ΚΥ ΓΟΝΝΩΝ (2)