Αθλητισμός » Η επιστολή των ελλήνων διαιτητών για τον ορισμό ξένου ρέφερι

Η επιστολή των ελλήνων διαιτητών για τον ορισμό ξένου ρέφερι

Η επιστολή των ελλήνων διαιτητών για τον ορισμό ξένου ρέφερι

Οι Έλληνες ρέφερι έστειλαν επιστολή στον πρόεδρο της ΚΕΔ, Βίτορ Μέλο Περέιρα με αφορμή τον ορισμό ξένου διαιτητή στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος.

Σε αυτή ξεκαθαρίζουν ότι είναι η τελευταία φορά που αποφασίζεται κάτι τέτοιο ερήμην τους, ενώ αναφέρουν ότι θα έπρεπε να έχουν ενημερωθεί για την πρόθεση της ΚΕΔ να ορίσει ξένο διαιτητή στον τελικό.

Το e-mail είχε σταλεί την Παρασκευή στον Μέλο Περέιρα αλλά βγήκε στη δημοσιότητα τη Δευτέρα.

Αναλυτικά η επιστολή:

«Σε απάντηση του email που μας στείλατε θελουμε να σας πούμε τα εξης.

Σε συνέντευξη σας τον Σεπτέμβριο του 2017 σε ερώτηση δημοσιογράφου που αφορούσε την έλευση ξένων διαιτητών στο Ελληνικό πρωτάθλημα αναφέρατε ότι σκοπός σας είναι να ετοιμάσετε τους Έλληνες διαιτητές ώστε να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις του ελληνικού πρωταθλήματος.

Μεσολάβησαν πολλά γεγονότα από τότε και πολλά πράγματα άλλαξαν. ΟΧΙ όμως ο τρόπος που αντιμετωπίζονται οι Έλληνες διαιτητές.

Η τελευταία σας απόφαση να καλέσετε ξένους διαιτητές για τον τελικό Κυπέλλου Ελλάδας δημιούργησε δυστυχώς ακόμα μεγαλύτερη ανασφάλεια και ανησυχία στους Έλληνες διαιτητές.

Θεωρούμε αυτήν ως τελευταία φορά που μια τόσο σημαντική απόφαση λαμβάνεται ερήμην μας.

Θεωρούμε επίσης ότι έπρεπε να μας είχατε κοινοποιήσει την πρόθεσή σας πολύ νωρίτερα.

Κλείνοντας, επειδή στην επιστολή σας μιλήσατε για εμπιστοσύνη να είστε σίγουρος ότι από τη μεριά μας εμείς σας εμπιστευόμαστε, οφείλετε να κάνετε και εσείς το ίδιο».