Αθλητισμός » Ράλλυ Φθιώτιδας: Σήμερα τρέχουμε στο χώμα!

Ράλλυ Φθιώτιδας: Σήμερα τρέχουμε στο χώμα!

Ράλλυ Φθιώτιδας: Σήμερα τρέχουμε στο χώμα!

Το Ράλλυ Φθιώτιδας περνά στο χωμάτινο τερέν την Κυριακή 13 Μαΐου για τον 2ο γύρο του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Ράλλυ Χώματος, και χθες το απόγευμα 25 πληρώματα πέρασαν τον Τεχνικό Έλεγχο και ανέβηκαν στη ράμπα της αφετηρίας στην πλατεία Ελευθερίας της Λαμίας.

Μετά τον συναρπαστικό σημερινό αγώνα της ασφάλτου, 23 νέα πληρώματα συν δύο που αγωνίστηκαν στην άσφαλτο -ο Ιορδάνης Σερδερίδης με τον FredericMiclotte (SkodaFabiaR5) και οι Γιώργος Φιλιππίδης-«Huffy» (MitsubishiEvoIX)- είναι έτοιμοι για τις Ειδικές Διαδρομές της Γραμμένης και της Δίβρης, που συνθέτουν τον σημερινό αγώνα.

Μόνο ένα από τα πληρώματα που είχαν δηλώσει συμμετοχή -του αυτοκινήτου με το Νο25- δεν εμφανίστηκε στον Τεχνικό Έλεγχο, που διεξήχθη και πάλι στις φιλόξενες εγκαταστάσεις του Group Καρέλλης, στη Λαμία.

Λίγες ώρες αργότερα τους αγωνιζόμενους υποδέχθηκε στην πλατεία Ελευθερίας ο Δήμαρχος Λαμιέων, Νίκος Σταυρογιάννης, που έδωσε την εκκίνηση στον Ιορδάνη Σερδερίδη -χωρίς το αυτοκίνητό του, το οποίο μετατρεπόταν την ίδια ώρα σε «χωμάτινο»- και στους πρωτοπόρους της βαθμολογίας, νικητές του Ολυμπιακού Ράλλυ, Γιάννη Μπαντούνα και Κωνσταντίνο Σούκουλη (MitsubishiEvoV/VI).

Το χωμάτινο Ράλλυ Φθιώτιδας της Κυριακής 13/5 περιλαμβάνει δύο «ακροπολικές» επαναλαμβανόμενες Ειδικές Διαδρομές, τη Γραμμένη μήκους 21,97 χιλιομέτρων, και τη Δίβρη μήκους 18,53 χλμ. – με το Service ενδιάμεσα, στην Πανελλήνια Έκθεση Λαμίας. Συνολικά, ο δεύτερος φετινός γύρος του Π.Π. Ράλλυ Χώματος έχει 81 αγωνιστικά χιλιόμετρα.

ΠΗΓΗ: lamiareport.gr

Διαβάστε επίσης: