Αθλητισμός » Ξεκίνησε το κομβόι χιλιάδων οπαδών του ΠΑΟΚ για την Αθήνα (φωτ. + βίντεο)

Ξεκίνησε το κομβόι χιλιάδων οπαδών του ΠΑΟΚ για την Αθήνα (φωτ. + βίντεο)

Ξεκίνησε το κομβόι χιλιάδων οπαδών του ΠΑΟΚ για την Αθήνα (φωτ. + βίντεο)

Σε εξέλιξη βρίσκεται η κάθοδος των φίλων του ΠΑΟΚ με λεωφορεία για τον τελικό του Κύπελλου με την ΑΕΚ. Το κομβόι άρχισε από το πρωί με τα πρώτα λεωφορεία να έχουν φτάσει στο ύψος του Βόλου.

Η Αστυνομία, υπολογίζει πως περίπου 200 λεωφορεία ξεκίνησαν από τα Μάλγαρα, ενώ για να μην υπάρξει κυκλοφοριακό κομφούζιο στην Εθνική Οδό τα οχήματα κινούνται ανά 30 περίπου και μεταξύ τους υπάρχουν μεγάλα κενά.

Δείτε τις εικόνες του Life-Events.gr από την περιοχή της Κατερίνης…

Νωρίτερα, λεωφορεία με φιλάθλους του ΠΑΟΚ απ’όλη τη Βόρεια Ελλάδα συγκεντρώνονταν στα Μάλγαρα από τις 6 το πρωί για να αρχίσει η οργανωμένη κάθοδος για την Αθήνα και τον αποψινό τελικό του Κυπέλλου με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ (σέντρα στις 20:30).

Σύμφωνα με το σχέδιο της Αστυνομίας, σημείο συγκέντρωσης είναι τα διόδια των Μαλγάρων ώστε με την απαραίτητη συνοδεία από περιπολικά να αρχίσει το ταξίδι. Στην πορεία θα γίνουν δύο στάσεις, ενώ το μεσημέρι αναμένεται να φτάσουν στις Αφίδνες για την τελική μετάβαση στο Στάδιο.

Σε αντιθέση με την εκδρομή για τον τελικό του 2014, η αστυνομία στέλνει τα λεωφορεία ανά 25, ώστε να μην παρατηρηθεί μποτιλιάρισμα στην Εθνική Οδό. Η παρουσία των αστυνομικών δυνάμεων στο δρόμο είναι έντονη αλλά ταυτόχρονα διακριτική. Περίπου στις 7 το πρωί το πρώτο γκρουπ είχε φτάσει στην Λάρισα.

Δείτε τις εικόνες του Life-Events.gr πριν από λίγη ώρα στα Μάλγαρα…

ΠΗΓΗ: life-events.gr