Δήμοι Νομού » Δήμος Κιλελέρ » Σήμερα η παράσταση του Μορφωτικού Συλλόγου Νίκαιας

Σήμερα η παράσταση του Μορφωτικού Συλλόγου Νίκαιας

Σήμερα η παράσταση του Μορφωτικού Συλλόγου Νίκαιας

Νέα παράσταση σήμερα από  τον Μορφωτικό Λαογραφικό Σύλλογο  ΝΙΚΑΙΑΣ  «ΘΕΟΚΛΗΤΟΣ ΦΑΡΜΑΚΙΔΗΣ» με θέμα : «Της  Άνοιξης  λουλούδια, της  Πασχαλιάς  τραγούδια…»

Για την παράσταση:

Η άνοιξη είναι γνωστό ότι είναι άρρηκτα  δεμένη και συνυφασμένη με την «Ανάσταση» την ελληνοπρεπώς «Λαμπρή», καθώς οι καρδιές των ανθρώπων πλημμυρίζουν από χαρά, αισιοδοξία και ελπίδα τόσο από την αναγέννηση της φύσης αλλά και από την Ανάσταση του Θεανθρώπου.

Έτσι λοιπόν Ανοιξιάτικα και Πασχαλιάτικα  τραγούδια και χορούς καθώς  και δρώμενα από το Σάββατο του Λαζάρου και μέχρι την Τρίτη ημέρα  του Πάσχα από διάφορες περιοχές θα παρουσιάσουν εξήντα χορευτές και χορεύτριες  με την συνοδεία παραδοσιακής ορχήστρας, σ΄ ένα δίωρο πρόγραμμα  με  την συμμετοχή του ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ  ΚΑΙ ΛΑΟΓΡΑΦΙΚΟΥ  ΣΥΛΛΟΓΟΥ  ΚΟΖΑΝΗΣ «Η ΚΟΖΙΑΝΗ»,   και των  παραδοσιακών  ερμηνευτών  Σάββα Σιάτρα και Χρυσόστομου Μητροπάνου.

Μέσα σ’ αυτό το εορταστικό  κλίμα  θα κινηθεί η  νέα θεματική μουσικοχορευτική παράσταση του Μ.Λ.Σ. Νίκαιας «ΘΕΟΚΛΗΤΟΣ ΦΑΡΜΑΚΙΔΗΣ» η οποία θα παρουσιασθεί στο Πνευματικό Πολιτιστικό Κέντρο Νίκαιας  το   Σάββατο 12 Μαΐου 2018 και ώρα 20:00.