Λάρισα » Λάρισα: Έλεγχοι και συλλήψεις από νωρίς το πρωί στην Εθνική Οδό
ΤΙ ΒΡΗΚΑΝ ΣΕ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ

Λάρισα: Έλεγχοι και συλλήψεις από νωρίς το πρωί στην Εθνική Οδό

Λάρισα: Έλεγχοι και συλλήψεις από νωρίς το πρωί στην Εθνική Οδό

Δύο περιστατικά με συλλήψεις στην Νέα Εθνική Οδό με τους επιβαίνοντες αυτοκινήτων να μεταφέρουν ναρκωτικά, γκλοπ και μαχαίρι περιλαμβάνει το αστυνομικό δελτίο.

Αναλυτικά:

*Συνελήφθησαν σήμερα (12-05-2018) τις πρώτες πρωινές ώρες στη Ν.Ε.Ο. Αθηνών-Θεσσαλονίκης, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Λάρισας, τρεις ημεδαποί, ηλικίας 24, 28 και 29 ετών, διότι σε έλεγχο που διενεργήθηκε στο αυτοκίνητο που επέβαιναν βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μία συσκευασία με ποσότητα κάνναβης,  συνολικού βάρους (8,35) γραμμαρίων, καθώς και ένα αυτοσχέδιο τσιγάρο, με μικροποσότητα μείγματος καπνού και κάνναβης.

*Συνελήφθησαν σήμερα το πρωί (12-05-2018) στη Ν.Ε.Ο. Αθηνών-Θεσσαλονίκης, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Λάρισας, τρεις ημεδαποί, ηλικίας 39, 33 και 47 ετών, διότι σε έλεγχο που διενεργήθηκε στο αυτοκίνητο που επέβαιναν βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα πτυσσόμενο γκλοπ, ένα πτυσσόμενο μαχαίρι, καθώς και μία συσκευασία με ποσότητα κάνναβης, συνολικού βάρους (6,85) γραμμαρίων.