Αθλητισμός » Περέιρα σε Ελληνες διαιτητές: «Δεν ήθελα να σας εκθέσω σε ένα εχθρικό περιβάλλον»

Περέιρα σε Ελληνες διαιτητές: «Δεν ήθελα να σας εκθέσω σε ένα εχθρικό περιβάλλον»

Περέιρα σε Ελληνες διαιτητές: «Δεν ήθελα να σας εκθέσω σε ένα εχθρικό περιβάλλον»

Επιστολή του Βίτορ Μέλο Περέιρα προς τους Ελληνες διαιτητές, για την επιλογή ξένου διαιτητή στον αυριανό τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος μεταξύ της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ.

Ο Πορτογάλος αρχιδιαιτητής έστειλε απολογητικό mail σους Έλληνες ρέφερι και βοηθούς, τονίζοντας πως «στόχος αυτής της απόφασης ήταν η αποφυγή της έκθεσής σας σε ένα εχθρικό περιβάλλον», ενώ υπογραμμίζει πως δεν επηρεάζεται η εμπιστοσύνη που τρέφει στα πρόσωπά τους.

Αναλυτικά η επιστολή Περέιρα:

«Αγαπητοί Διαιτητές, Αγαπητοί Βοηθοί Διαιτητές,

Λαμβάνοντας υπόψη την εξαιρετικά κρίσιμη στιγμή και θέλοντας να διασφαλίσουμε τα ανώτερα συμφέροντα του Ελληνικού ποδοσφαίρου και της Ελληνικής Διαιτησίας, αποφασίστηκε, κατ’ εξαίρεση, να προσκληθεί μία ομάδα ξένων διαιτητών για τον τελικό του Ελληνικού Κυπέλλου.

Σκοπός αυτού του μέτρου ήταν η αποφυγή της έκθεσής σας σε ένα εχθρικό περιβάλλον, το οποίο όλοι έχετε βιώσει κατά τη διάρκεια της σεζόν και να προστατεύσει τον καθέναν από εσάς. Από την άλλη πλευρά, δεν επηρεάζει με κανένα τρόπο την ατμόσφαιρα εμπιστοσύνης στις ικανότητές σας και την ειλικρίνεια που πρέπει να υπάρχει μεταξύ μας, την ομάδα της Διαιτησίας. Με εκτίμηση».