Αθλητισμός » Με πέντε αθλητές ο ΣΜΑΛ στη Λαμία

Με πέντε αθλητές ο ΣΜΑΛ στη Λαμία

Με πέντε αθλητές ο ΣΜΑΛ στη Λαμία

Η Αγωνιστική Λέσχη Αυτοκίνητου Λαμίας διοργανώνει το rally Φθιώτιδος 2018, το Σαββατοκύριακο 12-13 Μαΐου 2018. Ο Σύλλογος Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Λάρισας συμμετέχει με πέντε(5) αθλητές.

Ασφάλτινος αγώνας το Σάββατο, με τον Georgios Gerodimos και συνοδηγό τον Σωτήρη Γρηγορίου με το Νο7 στις πόρτες του OPEL ASTRA H GTC C2/A8. Με το Νο21 στις πόρτες του CITROEN SAXO VTS C6/N2 επίσης, οι αθλητές του συλλόγου μας Giannis Koutsodimos με συνοδηγό τον Spyros Vlagas .

Χωμάτινος αγώνας την Κυριακή σε γνωστές «Ακροπολικές» ειδικές διαδρομές ρίχνουν στην «μάχη» το NISSAN MICRA 1.3 SUPER C6/A5KC της Arma Rally Team – ART οι Arma και Armaki , Νίκος Χριστοδουλόπουλος και Nondas Christodoulopoulos.

«Καλή επιτυχία σε όλους τους αθλητές και με τις ευχές μας για διακρίσεις στους αθλητές του συλλόγου μας», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση του Συλλόγου.

Πληροφορίες για τις συμμετοχές, χάρτες και περιγραφή των προσβάσεων στις ειδικές διαδρομές μπορείτε να βρείτε στη διεύθυνση: https://www.omae-epa.gr/…/1691-rally-fthiotidos-stis-dyo-af