Ατζέντα ημέρας » Η ατζέντα της ημέρας

Η ατζέντα της ημέρας

Η ατζέντα της ημέρας

Από 4.30 μ.μ. – Η Περιφερειακή Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Θεσσαλίας σε συνεργασία με το Πολιτιστικό Κέντρο  Εκπαιδευτικών ν. Λάρισας, διοργανώνουν  Πανελλήνιο Εκπαιδευτικό Συνέδριο με τίτλο: «Τέχνη και εκπαίδευση, αισθητική της καθημερινότητας, εκπαιδευτικοί και μαθητές: Βίοι παράλληλοι με κοινούς στόχους»,  που θα γίνει στις 11 & 12 Μαΐου 2018 σε χώρους του 4ου & 37ου Δημοτικού Σχολείου Λάρισας (Κουμουνδούρου 17 Λάρισα).

20.00 – Στο Δημοτικό Ωδείο Λάρισας θα πραγματοποιηθεί η μουσική παράσταση «ΘΑ ΣΕ ΠΑΡΩ ΝΑ ΦΥΓΟΥΜΕ» της τάξης μονωδίας της καθηγήτριας του Δ.Ω.Λ. Μαρίας Ρουκά.

21.00 – Το Bar Engage ολοκληρώνεται σήμερα με μεγάλο πάρτι στο «Φρούριο».

21.30 – Η ερασιτεχνική θεατρική ομάδα bleu roi του Μ.Ε.Σ. Πέρα Μαχαλά και η 1η Δημοτική Κοινότητα του Δήμου Λαρισαίων «ανεβάζουν» την κωμωδία «Απόψε τρώμε οικογενειακώς!!!». Παραστάσεις στο Χατζηγιάννειο την Παρασκευή 11 και το Σάββατο 12 Μαΐου

-Σεμινάριο με θέμα τις τεχνικές της επείγουσας ιατρικής στο αμφιθέατρο «Ιπποκράτης» στο Κτίριο Βιόπολις της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.