Ελλάδα » Τελευταίο «αντίο» στην 37χρονη που χάρισε ζωή
ΟΛΟΝΥΧΤΙΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ

Τελευταίο «αντίο» στην 37χρονη που χάρισε ζωή

Τελευταίο «αντίο» στην 37χρονη που χάρισε ζωή

Αποχαιρετούν σήμερα συγγενείς και φίλοι την Χρύσα Μιχελάκη, που έφυγε από τηζωή αλλά πρόσφερε ανεκτίμητα δώρα για να σωθούν άλλοι άνθρωποι.

Η άτυχη 37χρονη, που υπέστη εγκεφαλική αιμορραγία ενώ γυμναζόταν, κηδεύεται από τον Ιερό Ναό της Αγίας Σοφίας Νέων Κλαζομενών και η νεκρώσιμη ακολουθία θα ψαλεί στις 12 το μεσημέρι.

Οι γονείς και ο αδελφός της, όταν ενημερώθηκαν από τους γιατρούς ότι η κατάσταση ήταν μη αναστρέψιμη έδωσαν την συγκατάθεσή τους για να προχωρήσουν οι διαδικασίες προκειμένου να γίνει δωρεά οργάνων.

Χθες το βράδυ ομάδες γιατρών ήρθαν στο Ηράκλειο γι’ αυτό το σκοπό.

Η διαδικασία ξεκίνησε μετά τα μεσάνυχτα και ολοκληρώθηκε λίγο πριν τις 6.00 σήμερα το πρωί. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η καρδιά της κοπέλας ελήφθη από το Ωνάσειο καρδιοχειρουργικό Κέντρο, το ήπαρ από το Ιπποκράτειο Νοσοκομείο, οι νεφροί από τον Ευαγγελισμό, ενώ οι κερατοειδής χιτώνες μένουν στην Κρήτη, στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο.

Υπενθυμίζεται ότι η 37χρονη κατέρρευσε ενώ βρισκόταν σε γυμναστήριο του Ηρακλείου και σύμφωνα με τους γιατρούς είχε ανεύρυσμα εγκεφάλου χωρίς να το γνωρίζει, το οποίο έσπασε κατά τη διάρκεια της άσκησης.

ΠΗΓΗ: