Εκπαίδευση » Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας » Συναυλία αγάπης από τον φοιτητικό σύλλογο του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας

Συναυλία αγάπης από τον φοιτητικό σύλλογο του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας

Συναυλία αγάπης από τον φοιτητικό σύλλογο του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας

Όταν η μουσική δηλώνει την αγάπη, όλοι μαζί μπορούμε να καταφέρουμε πάρα πολλά πράγματα και να γίνονται παράλληλα πολλά θαύματα.

O φοιτητικός σύλλογος του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας με όνομα «Μαζί» και ο δήμος Λαμίας διοργανώνουν τη συναυλία αγάπης, για την οικονομική στήριξη του Ορφανοτροφείου Θηλέων της πόλης που έχει μεγάλη ανάγκη.

Στις 20 του Μάη 11 καλλιτέχνες, μικροί και μεγάλοι, γνωστοί και ανερχόμενοι, βρίσκονται στον ίδιο τόπο, στην ίδια σκηνή και βάζουν τα δυνατά τους για να βοηθήσουν το Ορφανοτροφείο Θηλέων. Όταν οι άνθρωποι, οι φωνές και οι ομάδες ενωθούν, τότε υπάρχει ελπίδα για τα πάντα και μπορούμε να τα καταφέρουμε όλα.

32087080_205734120217262_7725187693394526208_o

Κυριακή 20 Μαΐου 2018 όλη η πόλη της Λαμίας ενώνεται.

Εκτός από τους 2 πιο γνωστούς καλλιτέχνες που θα δώσουν το «παρών» στη συγκεκριμένη συναυλία, οι οποίοι είναι ο Κώστας Μαρτάκης και ο Bo, βλέπουμε και το όνομα του Αναστάσιου Ράμμου που τους τελευταίους μήνες κάνει μεγάλη επιτυχία με τα τραγούδια «Αν με δεις να κλαίω» και το «τα καλά παιδιά», ενώ στη συνέχεια έχουμε ένα πλήθος από ταλαντούχους νέους, που ο κάθε ένας έχει διαγράψει τη δική του πορεία στο μουσικό είδος που ακολουθεί όπως, ο Κωνσταντίνος Φραντζής, ο Θοδωρής Νικολάου, η Άντρια Ράστη, καθώς διακρίνουμε και τα ονόματα δύο παιχτών από το «The Voice» αυτό του νικητή, Γιάννη Μαργάρη και της Κυριακής Κοτσιάμπαση, αλλά και μερικούς πολύ ανερχόμενους που έχουν όλο το μέλλον μπροστά τους, όπως η Κωνσταντίνα Πάλλα, η Κατερίνα Λαζαρίδου κι οι Monimas.

Με τη σειρά:

Κώστας Μαρτάκης

Bo

Anastasios Rammos

Κωνσταντίνος Φραντζής

Άντρια Ράστη

Θοδωρής Νικολάου

Κωνσταντίνα Πάλλα

Γιάννης Μαργάρης

Κυριακή Κοτσιάμπαση

Κατερίνα Λαζαρίδου

Πληροφορίες:

Ημέρα: ΚΥΡΙΑΚΗ 8 ΜΑΙΟΥ 2018

Ώρα:20.00

Τοποθεσία:Τόπος τεχνών Χώρα

Τιμές εισιτηρίων:

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ: 10 ευρώ

Παιδικό: 5 ευρώ

Είσοδος: 12 ευρώ

Σημεία προπώλησης:

ΚΑΠΗΛΕΙΟ

KDmedispa

Dare2dance

POLITIKOS

NEXT shop

Διαβάστε επίσης: