Λάρισα » Κούλογλου από Λάρισα: «Βγάζουμε τη θηλιά από το λαιμό»
ΤΙ ΕΙΠΕ ΓΙΑ ΔΝΤ,ΜΜΕ ΚΑΙ ΣΚΑΝΔΑΛΑ

Κούλογλου από Λάρισα: «Βγάζουμε τη θηλιά από το λαιμό»

Κούλογλου από Λάρισα: «Βγάζουμε τη θηλιά από το λαιμό»

Για την νέα εποχή μετά τα μνημόνια μίλησε από την Λάρισα σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησε στα γραφεία του κόμματος ο ευρωβουλευτής Στέλιος Κούλογλου. Ο κ. Κούλογλου σημείωσε με νόημα ότι «η θηλιά που έβαζαν μέχρι σήμερα οι δανειστές ήταν ο εκβιασμός που χρησιμοποιούσαν με την δόση. Τώρα δόση δεν θα υπάρχει καθώς αυτό ήταν το βασικό τους όπλο. Άρα δεν θα υπάρχει και θηλιά». Ο ευρωβουλευτής και δημοσιογράφος υποστήριξε ότι μετά τα μνημόνια θα υπάρξει χώρος και περιθώρια για να δημιουργηθεί αναθέρμανση της οικονομίας και παραδέχθηκε ότι αυτό δεν μπορεί αυτή τη στιγμή να γίνει αντιληπτό από τους Έλληνες.

Προέβλεψε ότι οι εκλογές θ γίνουν το 2019 και σημείωσε ότι σε αυτές τις εκλογές «οι Έλληνες θα κληθούν να διαλέξουν ανάμεσα σε αυτούς που τους έβγαλαν στα μνημόνια και σε αυτούς που τους έριξαν εκεί. Αναφερόμενος στην παραμονή του ΔΝΤ τόνισε ότι η παραμονή του θα εξαρτηθεί από τη λύση για το χρέος. Μάλιστα αναφερόμενος για εάν θα μπορέσει να έρθει ξανά το ΔΝΤ στη Ελλάδα είπε «Αν έρθει αυτό θα συμβεί μόνο όταν κυβερνήσει τη χώρα μια νεοφιλελεύθερη κυβέρνηση που θα κάνει απολύσεις και θα ανακόψει αυτή την πορεία που έχει ξεκινήσει. Αλλά πιστεύω ότι η Ε.Ε μπορεί να τα καταφέρει και χωρίς το ΔΝΤ».

Κούλογλου 2

Αναφερόμενος στις συναλλαγές κάτω από το τραπέζι και τα σκάνδαλα ανέφερε ότι «δεν υπήρχε κανένα σκάνδαλο που να μην είχε ποσοστό και μίζα». Μάλιστα αναφέρθηκε σε μια συνάντηση που έγινε το τελευταία διάστημα. «Τελευταία έγινε μια μεγάλη επένδυση 300 Εκ. ευρώ στη Ελλάδα και ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας πήγε να ενημερώσει τους πολιτικούς αρχηγούς και τους παλαιούς πρωθυπουργούς, ότι όλα με την επένδυση πήγαν πολύ καλά. Ένας από τους πρώην πρωθυπουργούς είπε «πόσα;». «Ούτε ένα ευρώ» του είπε ο διευθύνων σύμβουλος. Δεν θα ήθελα να πω ποιος το είπε γιατί θα με διαψεύσει», κατέληξε ο κ. Κούλογλου.
Τέλος αναφέρθηκε και στην κρίση των ΜΜΕ παρατηρώντας εύστοχα «ότι έχασαν την είδηση της 20ετία την είδηση της ίδια της κρίσης…»

Διαβάστε επίσης: