Αθλητισμός » «Παίζω -γυμνάζομαι στο Αλκαζάρ»

«Παίζω -γυμνάζομαι στο Αλκαζάρ»

«Παίζω -γυμνάζομαι στο Αλκαζάρ»

Με τίτλο ¨Παίζω -γυμνάζομαι στο Αλκαζάρ¨ (Κηποθέατρο) , το Αθλητικό τμήμα Δήμου Λαρισαίων διοργανώνει αθλητική εκδήλωση δίνοντας έμφαση στη διασκέδαση των παιδιών και των γυναικών.

Αξιοποιώντας το χώρο του Αλκαζάρ, οι γυμναστές του Δήμου με την πολυετή εμπειρία που διαθέτουν στην οργάνωση και υλοποίηση ανάλογων αθλητικών και παιδαγωγικών δραστηριοτήτων, ετοίμασαν ένα πρόγραμμα για τις γυναίκες και παιδαγωγικά παιχνίδια για τα παιδιά.

Σήμερα πραγματοποιήθηκε συνέντευξη τύπου από τους υπεύθυνους της δράσης. Ο Εντεταλμένος Σύμβουλος για θέματα Αθλητισμού Γιώργος Κωσταρόπουλος τόνισε «ότι είναι μια καινοτόμα πρωτοβουλία και καλούμε όλα τα σχολεία και τους παιδικούς σταθμούς να συμμετέχουν».

logo παιζω γυμναζομαι (1)

Η Διευθύντρια Αθλητισμού, Πολιτισμού και Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Λαρισαίων Σταυρούλα Μπαξεβάνου σημείωσε ότι «μικροί και μεγάλοι αυτό το Σάββατο θα είναι εν δράση για μια πρωτοβουλία που θα τους βοηθήσει να αθληθούν»

Να σημειώσουμε ότι την περίοδο αυτή πραγματοποιούταν στον Πηνειό ο λαϊκός αγώνας δρόμου ¨Τρέχουμε στον Πηνειό¨ που μετά από χρόνια αλλάζει τελείως χαρακτήρα και από λαϊκός αγώνας δρόμου γίνεται άσκηση για τις γυναίκες (zumba, ασκήσεις με βαράκια κ.α), παραδοσιακά παιχνίδια για τα παιδιά(τσουβαλομαχίες, μπόουλινγκ, παιχνίδια στόχου κ.α.), ποδηλατοβόλτα και πρόγραμμα kids athletic σε συνεργασία με την ΕΑΣεγας Θεσσαλίας.

Ο δήμος Λαρισαίων σας καλεί να διασκεδάσετε μαζί εσείς και τα παιδιά σας παίζοντας αλλά και γυμνάζοντας το σώμα σας το Σάββατο 12 Μαΐου 2018 και ώρα 11.00-13.00 στο πάρκο του Αλκαζάρ (Κηποθέατρο)
Στην διάρκεια της εκδήλωσης θα πραγματοποιηθεί κλήρωση για ένα ποδήλατο και αθλητικό υλικό για τα παιδιά.