Ελλάδα » Τραγωδία στο Ναύπλιο: Γυναίκα πέθανε μετά από διαρροή υγραερίου

Τραγωδία στο Ναύπλιο: Γυναίκα πέθανε μετά από διαρροή υγραερίου

Τραγωδία στο Ναύπλιο: Γυναίκα πέθανε μετά από διαρροή υγραερίου

Τραγικό  τέλος βρήκε μια 85χρονη από το Ναύπλιο, όταν εισέπνευσε υγραέριο στο σπίτι της στην περιοχή της Καραθώνας.

Σύμφωνα με το argοnafplia.gr, η ηλικιωμένη δεν απάντησε στο τηλέφωνο που της έκαναν το βράδυ της Κυριακής οικείοι της από την Πρόνοια Ναυπλίου.

Έτσι, το πρωί της Δευτέρας την αναζήτησαν στο πρόχειρο σπίτι όπου διέμενε. Φθάνοντας στο σπίτι οι οικείοι της βρήκαν κλειδωμένη την πόρτα. Αναγκάστηκαν να σπάσουν το πλαϊνό παράθυρο για να εισέλθουν στο χώρο. Εκεί αντικρίσουν την ηλικιωμένη μητέρα και την κόρη της στα κρεβάτια τους.

Αμέσως ειδοποιήθηκαν αστυνομία και ΕΚΑΒ που έφτασαν στο σημείο. Όπως διαπιστώθηκε, η 85χρονη μητέρα ήταν νεκρή, ενώ η 58χρονη κόρη της ανέπνεε, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί αρχικά στο νοσοκομείο Ναυπλίου και από εκεί στο νοσοκομείο του Άργους.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι στιγμής, την ηλικιωμένη αναζήτησαν συγγενείς της που είχαν μέρες να ακούσουν νέα τους.

Η αποκάλυψη που τάραξε την τοπική κοινωνία 

Το σπίτι που μένει η ηλικιωμένη, από το Μάιο μέχρι και τον Οκτώβριο, τα τελευταία 50 χρόνια, δεν έχει ρεύμα, με αποτέλεσμα οι γυναίκες να χρησιμοποιούσαν γκάζι προκειμένου να λειτουργήσουν οι οικιακές συσκευές του σπιτιού.

Δύο από αυτές τις μπουκάλες βρέθηκαν στο εσωτερικό του σπιτιού και όπως όλα δείχνουν κάποια από αυτές είχε διαρροή, με αποτέλεσμα την τραγωδία.