Δήμοι Νομού » Δήμος Αγιάς » Το 13ο Γυμνάσιο Λάρισας καθάρισε την παραλία Αγιοκάμπου
ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΗΣ ΔΡΑΣΗΣ «ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΗΜΕΡΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ»

Το 13ο Γυμνάσιο Λάρισας καθάρισε την παραλία Αγιοκάμπου

Το 13ο Γυμνάσιο Λάρισας καθάρισε την παραλία Αγιοκάμπου

Το 13ο Γυμνάσιο Λάρισας συμμετέχοντας στην Ευρωπαϊκή ημέρα καθαρισμού και στη δράση της Helmepa  «Ας καθαρίσουμε την Ευρώπη», διοργάνωσε εθελοντικό καθαρισμό συγκεκριμένου τμήματος της παραλίας Αγιοκάμπου, από το Λιμάνι έως την κεντρική οδό εισόδου στον παραλιακό δρόμο, το πρωινό της Δευτέρας 7 Μαΐου με την ενεργό συμμετοχή καθηγητών, μαθητών και μελών του Δ.Σ. του συλλόγου Γονέων του σχολείου.

Τη δράση υποστήριξαν με αναλυτική ενημέρωση στελέχη του Δήμου Αγιάς, το λιμεναρχείο Αγιοκάμπου και άλλοι φορείς της περιοχής, με την παροχή των απαραίτητων μέσων, υλικών και διευκολύνσεων, ενώ με το πέρας της προσπάθειας  έγινε καταμέτρηση –βάρους, μεγέθους, είδους- των συγκεντρωμένων απορριμμάτων, καταγραφή των ανακυκλώσιμων και παρουσίαση της στατιστική επεξεργασίας -κατά ομάδες και συνολικά- των αποτελεσμάτων, σύμφωνα με τις οδηγίες της Helmepa.

13o GYMNASIO-AGIOKAMPOS (7)

Η δραστηριότητα ολοκληρώθηκε στη συνέχεια με την επίσκεψη όλων των συντελεστών στην Ιερά Μονή των Αγίων Αναργύρων. όπου πραγματοποιήθηκαν και οι παρουσιάσεις ερευνητικών εργασιών του μαθήματος «Τεχνολογία», από ομάδες εργασίας μαθητών της τρίτης γυμνασίου με θέμα τα οικιακά απορρίμματα.

13o GYMNASIO-AGIOKAMPOS (6)

13o GYMNASIO-AGIOKAMPOS (5)

13o GYMNASIO-AGIOKAMPOS (4)

13o GYMNASIO-AGIOKAMPOS (3)

13o GYMNASIO-AGIOKAMPOS (1)

 

Διαβάστε επίσης: