Λάρισα » Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Μανδηλαρά

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Μανδηλαρά

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Μανδηλαρά

Την παράταση των προσωρινών κυκλοφοριακών ρυθμίσεων στην οδό Μανδηλαρά, αποφάσισε η Αστυνομική Διεύθυνση Λάρισας λόγω εκτέλεσης εργασιών ανακατασκευής της οδού και αντικατάσταση υπόγειου αγωγού ύδρευσης έως τη Δευτέρα (28-05-2018), ως κατωτέρω:

ΠΡΩΤΗ (1η) ΦΑΣΗ:

α) Από την οδό Ανθίμου Γαζή έως την οδό Παπαναστασίου

  • Ολικός αποκλεισμός της κυκλοφορίας των οχημάτων στα τμήματα της οδού Μανδηλαρά από την οδό Ανθίμου Γαζή έως τη συμβολή των οδών Τσαμαδού – Ψαρών και από τη συμβολή των οδών Τσαμαδού-Ψαρών έως την οδό Παπαναστασίου (Ρ-8, Ρ-51δ, Ρ-49).

β) Διασταύρωση (Συμβολή) των οδών Τσαμαδού-Ψαρών –Μανδηλαρά.

  • Ολικός αποκλεισμός της κυκλοφορίας των οχημάτων στη συμβολή των οδών Μανδηλαρά-Τσαμαδού-Ψαρών και στο τμήμα της οδού Μανδηλαρά από τη συμβολή των οδών Τσαμαδού-Ψαρών έως την οδό Παπαναστασίου (Ρ-8, Ρ-51δ, Ρ-50δ, Ρ-49).
  • Απαγόρευση της στάσης και στάθμευσης από την δεξιά πλευρά της οδού Τσαμαδού έως την αριστερή πλευρά της οδού Μανδηλαρά, σύμφωνα με την κίνηση των οχημάτων από την οδό Τσαμαδού προς την οδό Μανδηλαρά.
  • Εφαρμογή της διάταξης του Κ.Ο.Κ. άρθρο 34/παρ.2ι και του ΦΕΚ

2201/Β/2007 στις γωνίες των οδών της διαδρομής της παράκαμψης για την διευκόλυνσης της.

γ) Διασταύρωση (Συμβολή) οδών Παπαναστασίου-Βελή-Μανδηλαρά.

Ολικός αποκλεισμός της κυκλοφορίας των οχημάτων:

(1) Στη συμβολή των οδών Παπαναστασίου –Βελή –Μανδηλαρά,

(2) Στα τμήματα της οδού Μανδηλαρά από τη συμβολή των οδών Τσαμαδού-Ψαρών έως την οδό Παπαναστασίου και από την οδό Παπαναστασίου έως την οδό Μπότσαρη,

(3) Στην οδό Ψαρών,

(4) Στην οδό Μπουκουβάλα,

(5) Στο τμήμα της οδού Παπαναστασίου, από την οδό Ηπείρου έως την οδό Μανδηλαρά και

(6) Στην αριστερή στροφή της οδού Ηπείρου προς την οδό Παπαναστασίου (από την αρχή της νησίδας έως την οδό Παπαναστασίου. (Ρ-8, Ρ-50δ, Ρ-50α, Ρ-49).

 

Διαβάστε επίσης: