Ατζέντα ημέρας » Η ατζέντα της ημέρας
ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 8/5

Η ατζέντα της ημέρας

Η ατζέντα της ημέρας

11.30 – Ο Πρόεδρος της ΝΟ.Δ.Ε. Λάρισας της Ν.Δ. και εκ νέου υποψήφιος για την Προεδρία κ. Χρήστος Καπετάνος θα επισκεφθεί τη ΔΗΜ.Τ.Ο. Φαρσάλων, όπου θα συναντηθεί με στελέχη και φίλους της Παράταξης.

19.00 – Εκδήλωση για τα 10 χρόνια του Μουσείου Αμπελακίων περιόδου 1940 – 1949 στο Χατζηγιάννειο Πνευματικό Κέντρο.

19.00 – Ειδική τιμητική εκδήλωση προς τιμήν του Καθηγητή του Πανεπιστημίου Harvard  κ. George Velmahos κατά την οποία θα αναγορευθεί Επίτιμος Διδάκτορας του Τμήματος Ιατρικής της Σχολής Επιστημών Υγείας Πανεπιστημίου Θεσσαλίας. Η τελετή θα πραγματοποιηθεί στο Αμφιθέατρο «Ιπποκράτης», στη Βιόπολη Λάρισας.

19.30 – Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Δ. Λαρισαίων

20.00 – Εγκαινιάζεται στο Μύλο του Παππά η ατομική έκθεση ζωγραφικής του Στέφανου Φωλίνα με τίτλο «Γη των ανθρώπων» υπό την αιγίδα της Αντιδημαρχίας Πολιτισμού & Επιστημών του Δήμου Λαρισαίων.

20.00 – Στην ετήσια εαρινή συναυλία των μουσικών εργαστηρίων καλεί τα μέλη και τους φίλους του ο Μουσικός Σύλλογος Ελασσόνας «musicArte» στο Πνευματικό Κέντρο της Ιεράς Μητροπόλεως Ελασσόνας.

20.30 – Ποιητικό-θεατρική βραδιά προς τιμήν του ποιητή Νάνου Βαλαωρίτη, στο πλαίσιο της έκθεσης φωτογραφίας ΕΠΙΦΑΝΕΙΕΣ της Αμαλίας Λιάκου στη Δημοτική Πινακοθήκη Λάρισας – Μουσείο Γ.Ι. Κατσίγρα, στην οποία, μεταξύ άλλων, παρουσιάζονται πορτραίτα του Νάνου Βαλαωρίτη, θα πραγματοποιηθεί στο αμφιθέατρο της Δημοτικής Πινακοθήκης Λάρισας